Pizzabud fyret efter uforskammet SMS til kunde der fik gratis pizza

Foto: Privat

Det, der skulle have været en sen pizza-bestilling for Nadisha, blev i stedet til en række grimme tekstbeskeder.

Nadisha Mendes, sammen med søsteren, havde afgivet en ordre med Pizza Pizza tirsdag lige før midnat.

Pizzariaet kører med, at maden leveres inden for 20 minutter, men 45 minutter senere, da maden endnu ikke var blevet leveret, ringede Mendes til Pizza Pizza for at få bekræftet, at de kunne se hendes ordre.

Læs også

Ulækker afsløring: Populær bagerkæde meldt til politiet

Pizzariaet kører nemlig også med en 40-minutter-eller-det-gratis politik, hvorfor hun ikke skulle betale. 

"Jeg er vant til, at vores leverancer altid kommer hurtigt. Jeg ville ringe til kundeservice for at få bekræftet, at min ordre var bekræftet," fortæller Mendes til The Star. 

Foto: Privat

Men efter at Mendes fik sin gratis pizza, modtog hun en række beskeder fra udbringeren, der beskyldte hende for på en eller anden måde at have lagt en strategi for, hvordan hun kunne få en gratis pizza.

Han sagde også, at hun "kunne tabe et par kilo", ifølge Buzzfeed.

"Det var en forfærdelig oplevelse. Jeg følte, at jeg var blevet angrebet. Jeg havde jo med glæde betalt pengene, så det er ikke det, som det handler om, men derimod et tillidsbrud."

Foto: Privat

I kølvandet af episoden fik hun et opkald fra Pizza Pizzas salgschef, der forklarede, at udbringeren var en ny ansættelse, men at han er blevet fyret. 

Men hun fik dog også at vide, at udbringeren var en "god fyr". 

"Jeg er ligesom vent, vent, der er ikke nogen person, som du betegner som værende en "god fyr", der ville kunne finde på at sende sådanne tekstbeskeder." 

Mendes har i sinde at deaktivere sin konto hos Pizza Pizza, men hun er bekymret for, hvad udbringeren kan finde på at gøre ved hende.

"Jeg ved, at det lyder underligt, men jeg har givet ham alle mine oplysninger, og hvis han kan finde på at sende disse tekstbeskeder, hvad kan han ellers finde på?" 

Læs også

Søren forsøgte at være flink: Nu hænger han på en død sæl

 

Dagens Gossip