Politianmeldt: Restaurant har fået fem sure smileyer på et år

Mathias Busekist

60 uger siden

|

25/05/2023
Udland
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
På blot ni måneder har restauranten formået at få en sur smiley fem gange.

Dagens topnyheder

Politianmeldt. Dét blev en realitet efter Fødevarestyrelsens seneste visit hos Restaurant Himmel & Hav, hvilket de nu kan tænke lidt over. 

For ikke en, ikke to, ikke tre, heller ikke fire, men hele fem gange har de fået en sur smiley af Fødevarestyrelsen. Alt sammen inden for ni måneder.

Og da Fødevarestyrelsen sidst var forbi, kunne de konstatere, at det stod skidt til.

Kontrolrapporten bekræfter blandt andet fund af "hvide, skimmellignende belægninger" i blæseren i et køleskab. Derudover kunne de i en røremaskine i køkkenet bekræfte fund af "produktrester" og "sorte, skimmellignende belægninger".

Men det slutter ikke her.

Kontrolrapporten kan videre bekræfte fund af "grønne belægninger" på døren ind til et kølerum, "belægninger af skidt" omkring gulvlisten, "produktrester" omkring ben til hylder i kølerummet og "sorte skimmellignende belægninger" omkring elboksen.

I restaurantens pizzaafdeling så det også skidt ud. Her blev der flere steder konstateret skimmellignende belægninger

Restauranten, der ligger ved Kysing Strand i Odder Kommune, endte derfor med at blive politianmeldt.

Politianmeldelsen kommer såmænd ikke alene. De har også fået stukket en bøde på 5.000 kroner i hånden, fordi Fødevarestyrelsen konstaterede problemer med restaurantens egenkontrol.

Under sidste kontrolbesøg var der problemer med fødevarehåndteringen, og i sensommeren fik restauranten to sure smileyer i træk på grund af mangelfuld rengøring.