Politibetjent stopper bil: Kort efter bliver hans hjerte knust

Foto: Youtube

En politibetjent stopper rutinemæssigt en bil. Kort efter at have stoppet bilen, opdager han, hvem der sidder på passagersædet

Hvad der startede som et rutinemæssigt stop af en bilist, udvikler sig til at være en traumatisk episode for politibetjenten, hvilket du kan se i videoen længere nede i artiklen.

Da han træder op til bilen, beder han føreren om at udlevere sit kørekort og bilens registreringsattest. Da han kigger over på passageren, bliver han tydeligt chokeret.

Efterfølgende beder han både bilisten og den kvindelige passager om at træde ud af bilen. Da de er ude af bilen, visiterer han føreren, hvorefter han udfører en kort ædruelighedstest på ham.

Herfra tager situationen en chokerende drejning, da han spørger føreren om, hvor lang tid han har kendt kvinden.

"Hvor lang tid har du kendt denne kvinde, hr.?" spørger betjenten, hvortil føreren af bilen svarer: "Øhm, cirka et par uger nu."

Bilisten kigger forvirret på betjenten, efter det atypiske spørgsmål. Hvad betjenten efterfølgende fortæller, kommer tydeligvis som et stort chok for føreren af den rød Toyota.

"Okay, okay. Det er min kone, hr." siger betjenten, hvilket tydeligvis chokerer manden, som straks kigger spørgende kvinde, og svarer:

"Er det dine kone? Virkelig? Jeg havde ikke nogen idé. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er tom for ord," lyder det fra den chokerede bilist.

Herefter beder betjenten manden om at sætte sig ind i sin bil og forlade stedet, men inden han gør det, giver han den gifte kvinde sine ting.

"Inden jeg kører, vil jeg bare sige, at vi begge er ofre for hende," siger bilisten, inden han kører, hvilket betjenten, som håndterer situationen professionelt, giver ham ret i.

"Ingen problemer, ven. Du er ikke den gifte kvinde, der har lavet en Tinder. Ingen problemer, ven," svarer betjenten, hvorefter bilisten kører fra stedet.

Da bilisten er kørt, er det tydeligt at høre på betjenten, at han er meget berørt af situation. Han spørger derfor sin kone, hvordan hun kunne gøre dette mod ham.

"Hvordan kunne du gøre dette mod mig? Har jeg spildt syv år på dette? Ved du hvad? Du kan ringe til din mor, så hun kan hente dig, hvor end vi er," lyder det fra betjenten.

Hans kone spørger om han er seriøs, hvilket han svarer, at han er. Herefter sætter han sig ind i politibilen og kører fra stedet, hvor han efterlader sin kone.

Læs også

Par købte en stor gul lastbil: Nu har de lavet dem om til deres drømmehjem

 

 

Dagens Gossip