Politiet blev tilkaldt to gange, men gjorde intet: Efterfølgende sker der utænkelige

08/08/2023 18:21

Mathias Busekist

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Politiet blev tilkaldt hele to gange.

Mest læste i dag

Det er hændelsen, som med ét har kastet en mørk skygge over en ellers lovende karriere og efterlad mange i sorg og chok.

Den 5. august blev Krystal Cascetta, en velkendt specialist i hæmatologi og onkologi på Mount Sinai Hospital, fundet død i sit hjem.

Hvad værre er, at man mener at have fundet beviser for, at den 40-årige trådte ind på sit barns værelse tidligt lørdag morgen og dræbte sit barn, inden hun vendte våbnet mod sig selv og skød.

"En foreløbig undersøgelse afslørede, at Krystal Cascetta omkring kl. 07.00 gik ind på sit barns værelse og skød sin baby og derefter rettede pistolen mod sig selv. Gerningsstedet er i overensstemmelse med et mord/selvmord," udtaler politiet ifølge TYLA.

Det vides endnu ikke, hvor gammel babyen var, men opslag på sociale medier indikerer, at barnet blev født for blot få måneder siden.

Cascetta boede med sin mand, Tim Talty, i et hus i Westchester, men Tim var ikke til stede under hændelsen.

Det var derimod Krystals forældre, som ikke havde tid til at forhindre den hjerteskærende hændelse.

Der er stadig mange ubesvarede spørgsmål i forbindelse med denne tragiske hændelse. Selvom det ikke er klart, hvad der førte til hendes uforsvarlige handlinger, har flere naboer afsløret endnu et chokerende faktum: Politiet blev tilkaldt til Cascettas hjem mindst to gange, inden hændelsen fandt sted.

Dette kaster tvivl over de omstændigheder, der måske har spillet en rolle i denne hjerteskærende situation.

Cascetta og Talty blev beskrevet som et privat par, der holdt sig for sig selv.

Naboer og lokalsamfundet er chokerede over begivenhedernes forløb og søger nu efter svar på de mange spørgsmål, der er opstået som følge af denne tragedie.