To kvinder lejede hus på Airbnb: Blev skræmte over foruroligende fund

Skrevet af Nicolai Busekist

08/08/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
To unge kvinder lejede et hus på Airbnb. Da de gik på opdagelse, gjorde flere chokerende fund i huset.

Mest læste i dag

To unge kvinder er gået viralt på TikTok, efter at have delt en video, hvori de viser flere foruroligende fund i et lejet hus.

To unge kvinder er gået viralt på TikTok, efter at have delt en video, hvori de viser flere foruroligende fund i et lejet hus.

Tierra Burris og Scarlet Wolf havde lejet et stort hus i Portland i Oregon i to uger. Da de gik på opdagelse i huset, blev de mødt at flere uhyggelige fund, skriver New York Post.

I videoen fortæller Tierra, at ejerne oprindeligt havde angivet den forkerte adresse. Derfor havde de svært ved at finde huset, de havde lejet.

"Først kom vi derhen. De gav os ikke den rigtige adresse. De gav os en adresse til et sted, der ikke eksisterer," siger hun.

Hun fortæller også i videoen, der har fået næsten fem millioner visninger, at da de først trådte ind i huset, syntes de, at det var 'smukt'. 

Hurtigt lagde de dog mærke til, at der ikke var persienner for vinduerne. Ifølge Tierra kunne de ikke låse sig ind gennem hoveddøren, men derimod via en sidedør, der fører ind til et soveværelse.

"Der var gemt en nøgle udenfor, som hun ikke fortalte os om" tilføjer Burris og afslører, at de fandt den anden nøgle nær bagdøren under nogle betonfliser.

"Der er et lille hulrum hernede, hvor der var en anden nøgle. Der giver adgang til døren, hvilket vi ikke blev informeret om."

De går derefter ind i huset igen, for at vise seerne, hvordan det ser ud indenfor.

"Der er mærkelige tunneller, huller og veje i dette hjem," siger hun, og peger på en række skjulte skabe, kighuller og tunneller.

"Denne har et stort åbent rum, der er stort nok til, at et menneske kan være der. Det fører ind til soveværelset."

Derefter bevæger de sig ovenpå, hvor de viser flere døre, der ikke lukker og har låse på ydersiden. Desuden er der flere skabe, der viser sig at have hemmelige tunneller bag sig.

De to kvinder går efterfølgende ned i kælderen, hvor de ser, at huset har nogle anderledes funktioner. Desuden fortæller de i videoen, at huset for nylig er blevet renoveret.

Nede i kælderen finder de ud af, at lysene ikke fungerer, ligesom de finder hemmelige rum og en tunnel.

"Denne dør fører til Gud ved hvor. Der plejede at være en lås på ydersiden. Der er bare en lille træklods, der plejede at blive vendt regelmæssigt, og som holder den lukket," siger hun.

"Og så er der denne tunnel. Der er plads til et menneske. Husk på, at vi er i Portland lige nu. Der er en aktiv seriemorder på fri fod."

Her henviser hun til Jesse Lee Calhoun fra Portland, som er person af interesse i en sag om fire kvinder, der døde i området i sidste måned.

Kvinder erkender, at de ikke har intentioner om at udforske tunnellerne eller de hemmelige skabe. Desuden fortæller de, at de har betalt 3.500 dollars for deres ophold.

I en opfølgende video fortæller Tierra, at de fik alle deres penge tilbage, og at de forlod huset.

I kommentarsporet er der flere, der har givet udtryk for deres bekymringer i forbindelse med huset.

"Nyrenoveret med tunneler? Kighuller? Skjulte nøgler? Låse på ydersiden? Jeg er glad for, at I kom ud og er i sikkerhed og fik jeres penge tilbage," skrev en bruger.

"I det sekund, jeg fandt den anden nøgle, ville jeg have været ude derfra," skrev en anden.