Politiet brugte snedig metode til at fange blotter

Foto: Shutterstock

Politiet tog en helt særlig metode i brug, da de skulle fange en blotter, der skabte skræk og rædsel.

En ukendt blotter havde skabt skræk og rædsel med sin nøgne krop i den norske by Nittedal. Politiet vidste ikke hvem manden var, men de var fastbesluttede på, at han skulle fanges.

Det viste sig dog at skulle være lettere end forventet, og det skyldes politiets smarte metode.

Læs også

Fanget på video: Balkon-fest ender helt galt

Til avisen Romerikes Blad havde politiet ved Lillestrøm nemlig udtalt sig, at blotteren havde til udgangen af den igangværende uge til at melde sig. Hvis han ikke gjorde dette, ville politiet offentliggøre billeder, som en af de forurettede havde taget af blotteren.

“Et af ofrene har taget flere gode fotos af manden i kun få meters afstand. Hvis blotteren ikke melder sig til politiet inden udgangen af ​​næste uge, giver vi medierne adgang til disse billeder og efterlyser manden på denne måde,” lød det fra patruljelederen Jørgen Hoff fra Lillestrøm Politi til Romerikes Blad.

“Lige nu ved vi ikke, hvem manden er, men hvis billederne bliver offentliggjort, er vi helt sikre på, at der nok er nogle, der skal genkende ham,” lød det fra Jørgen Hoff.

Meldte sig selv

Blotteren turde ikke tage nogen chance, og han valgte derfor at krybe til korset og meldte sig selv til politiet.

Allerede dagen efter at artiklen var blevet bragt i Romerikes Blad, kunne politiet meddele, at manden var blevet anholdt.

Blotteren havde fået kolde fødder og ringede derfor selv til Lillestrøm Politi, hvor han lovede at komme ind på stationen.

Politiet fortalte, at der var tale om en mand i 20’erne. Normalt benytter politiet sig ikke at tilgangen med at bruge medierne, men det gjorde de altså i dette tilfælde.

“Han har skabt frygt for børn og voksne, og vist en uholdbar adfærd. For at forhindre nye misbrug, valgte vi denne gang at tage medierne i brug. Det viste sig at være det rette valg,” lyder det fra Jørgen Hoff.

Læs også

Festival giver politikerne tørt på: Se deres 'udbrud' her