Politiet deler nye detaljer om kidnappere

Foto: Instagram

LAPD (Los Angeles Police Department) har offentliggjort en beskrivelse af de to mænd, der skød Lady Gagas hundelufter og stjal to af hendes elskede franske bulldogs.

Politiet i Los Angeles har offentliggjort en beskrivelse af de to mænd, der skød Lady Gagas hundelufter og stjal to af hendes hunde.

Læs også

Pige dræbte søster efter video gik viralt

Begge mistænkte beskrives som mænd i alderen 20-25 år, og som blev set i en hvid Nissan Altima med fire døre. Det offentliggjorde politiet i en pressemeddelelse. 

Manden der skød hundelufteren, den 39-årige Ryan Fischer, var bevæbnet med en semiautomatisk pistol, havde dreadlocks og var iført en sort hættetrøje, fortæller politiet. 

Den anden mistænkte var iført mørkt tøj. Andet kan politiet ikke fortælle. 

Ryan Fischer, der af Lady Gagas far, Joe Germanotta, bliver beskrevet som en 'ven', der 'risikerede sit liv for at beskytte hundene', gik tur med kendissens hunde på North Sierra Bonita Avenue nær Sunset Boulevard onsdag aften omkring kl. 21.40, da han blev overfaldet af de to gerningsmænd. 

De krævede, at han afleverede hundene til dem, og da Ryan Fischer kæmpede imod, blev han skudt i brystet, oplyser politiet. 

De to gerningsmænd løb derefter afsted med to af hvalpene, Gustav og Koji, mens den tredje hund, Miss Asia, slap væk og er siden blevet fundet og afleveret til Lady Gaga. 

Sent torsdag aften oplyste politiet, at Ryan Fischer var i stabil tilstand. Samtidig fortalte både politiet og Joe Germanotta, at han var blevet flyttet fra intensiv. 

En talsmand fra LAPD sagde, at efterforskningen håndteres af en særlig afdeling ved navn 'Robbery Homicide Division'. Desuden fortalte han, at efterforskerne i øjeblikket er ude for at undersøge område, der ses i overvågningsvideoen. 

Desuden har politiet i Los Angeles også bedt offentligheden om at tage kontakt, hvis de har relevante oplysninger. 

Hundene er siden blev afleveret og er nu i sikkerhed, efter at en mystisk kvinde afleverede dem på Olympic Community Police Station. 

Ifølge kaptajn Jonathan Tippett, der er øverstkommanderende for deres Robbery Homicide Division, er kvinden 'ikke involveret og er ikke associeret' med onsdag aftens angreb.

Læs også

Uhyggeligt øjeblik fanget på baby-monitor

Gagas repræsentanter bekræftede hundenes identitet, da Lady Gaga fortsat var i Rom til en filmoptagelse. 

 

Dagens Gossip