Uhyggeligt øjeblik fanget på baby-monitor

Foto: TikTok

Et uhyggeligt øjeblik er blevet fanget på video af en baby-monitor, hvor et barn ses blive trukket ind under sin seng af en 'usynlig figur'.

I de grynede videooptagelser, ser man et barn, der syntes at sove ganske fredeligt kort før midnat, men pludselig vågne hun og begynder at gå rundt på sit værelse.

Læs også

4-årig død efter han indåndede stift på sin brors fødselsdag

Da hun lægger sig ned ved siden af sin seng, ser man hende pludselig forsvinde ind under sengen, som var hun blevet trukket af nogen/noget, man ikke kan se. 

Som barnets ben forsvinder langsomt ud af syne, kan man høre hendes desperate tårefyldte råb efter hendes mor, før optagelserne slutter.

Foto: TikTok

Dette er den seneste uhyggelig video, der er gået viralt på TikTok – efter at det lille barns bekymrede far delte klippet mandag. 

"Min datter bliver trukket ind under sengen... Min kone tror, at hun kravlede, men hun blev tydeligt trukket af noget!" skrev faderen, Dean, til den uhyggelige video.

Han inkluderede også følgende hashtag: #paranormal, #needanswers og #wtf, og håbede på, at nogen kunne forklare, hvad der var sket med hans lille pige. 

Men desværre for Dean var de fleste andre TikTok-brugere lige så forvirrede, som han selv var. Mange var dog også overbeviste om, at barnet var blevet taget af et spøgelse. 

"Åh, fandme nej. Hun kravlede ikke. Hun blev trukket," skrev en person, mens en anden påpegede, at det lille barn ikke 'villigt' ville fortsætte med at være under sengen, hvis hun var 'bange og kaldte på sin mor'. 

"Dette er normalt den anden fase af en dæmonisk besættelse (undertrykkelse). Jeg ville få dit hus og specifikt dette rum velsignet," skriver en såkaldt paranomal efterforsker.

Foto: TikTok

Men på trods af dette, var der dog også skeptikere, der ikke troede på det, og som i stedet var overbeviste om, at den lille pige 'naturligvis klatrede ind under sengen efter noget legetøj'. 

"Hun begyndte at græde, fordi hun kravlede derind og blev forvirret, så hun ikke kunne komme ud. Det er sund fornuft, mennesker," skrev en bruger. 

Men et par brugere var ligeglade med, om videoen var ægte eller ej. Alt hvad de vidste var, at den havde skræmt dem fuldstændigt. 

Læs også

Større genåbning? Mette Frederiksen indkalder mandag

"Nu kommer mine børn til at sove på mit værelse, indtil de er 20 år," skrev en bruger, mens en anden tilstod, at hvis dette skete for dem, ville de bare 'give husnøglerne til spøgelset' og gå.

 

Dagens Gossip