Politiet frigiver chokerende video: Derfor vil kvinden på billederne have dig til at se den

Kristine Bugbee

382 uger siden

|

12/03/2017
Udland
Mark Power blev afsløret i at tæske sin kone. Foto: Birmingham Police
Mark Power blev afsløret i at tæske sin kone. Foto: Birmingham Police
Politiet i den britiske by Birmingham har delt en video af hustruvold på Facebook. Med offentliggørelsen af de barske optagelser håber politiet, at flere kvinder vil stå frem.

Dagens topnyheder

Den voldsomme video, som er optaget 20. december 2014, får maven til at vende sig.

I klippet ser man en 47-årig kvinde, Marianne Standeven, blive tæsket til blods og kastet ned af trapperne i sin egen lejlighed i byen Erdington. Men overfaldsmanden er ikke en fremmed. Det er hendes egen mand, 37-årige Mark Power, som nu afsoner en dom på 10 års fængsel.

Politiet i Birminham har valgt at offentliggøre den brutale video for at sætte fokus på hustruvold og få flere kvinder til at melde deres voldelige kærester eller ægtemænd. 

I retten kom det frem, at 47-årige Marianne Standeven blev kastet ned af trapperne hele tre gange den aften. Selv efter at politiet var ankommet til stedet, fortsatte Mark Power sin voldsspiral, og betjente måtte holde ham tilbage fysisk, da han prøvede at trampe på hende, skriver Mirror.

Mark Power var blevet løsladt få uger før det voldelige overfald på sin kone. Da sad han også inde for hustruvold mod Marianne Standeven.

Den 47-årige kvinde har givet Birminham Police tilladelse til at offentliggøre den voldsomme video. Overfaldet efterlod hende med en brækket ryg, brud på bækkenet og ødelagte knogler omkring øjet.

- Den mentale tortur vil blive hos mig for evigt. Men stå frem, få hjælp, rejs dig op, og du vil få retfærdighed, lyder det fra Marianne Standeven til alle kvinder, der er ofre for en voldelig partner.

Se den voldsomme optagelse herunder.