Mor afslører 14-årig datters løgn: Tog sine strømper af efter lang arbejdsdag og fik et chok

Foto: Facebook/Privat

Den britiske mor Scarlett O'connor havde svært ved at tro, at hendes teenagedatter fortalte hende sandheden, da hun fik øje på sin misfarvede fod.

- Mine damer og herrer, dette er min fod en uge efter, jeg kom hjem fra en 15 timers vagt, tog mine sko af og opdagede, at den havde fået en dejlig orange farve.

Sådan starter den britiske mor Scarlett O’connor et opslag på Facebook, hvor man ser hende stikke en meget orange fod op fra sit kridhvide badekar.

- Min 14-årige datter sværger, at hun ikke har brugt den højst sandsynligt for gamle selvbruner, der har stået i bunden af mit garderobeskab i omkring et år nu, selvom hendes ben ligner let stegte osterejer, mens resten af hendes krop nærmest er albino, lige som alle andre i husets, skriver Katie Scarlett O’connor til billedet af den misfarvede fod.

Læs også

- Hun sværger ved Gud, at hun heller ikke brugte min strømpe til at putte det på, og hun lagde helt sikkert ikke strømpen tilbage i min skuffe. Af en eller anden grund, så tror jeg hende ikke helt, tilføjer den misfornøjede mor, som har skrubbet forgæves løs:

- En uge med skrubben, iblødsætning, bagepulver, peroxid, hvad som helst, jeg kunne komme i tanke om i et forsøg på at fjerne det, og den er stadig en afskyeligt orange.

Siden Scarlett O’connor delte billedet af sin bizarre kulør på det populære sociale medie onsdag, er det gået viralt med 84.000 reaktioner, mere end 16.000 delinger og 11.000 kommentarer.

Du kan læse hele Scarlett O'connors opslag lige herunder.

Foto: Facebook

 

 

Dagens Gossip