Politiet havde mistet færten af ham: Så slog han en prut

En mand afslørede sit gemmested, da han slog en prut. Foto: shutterstock

Det er den slags historier, der gør sig bedst på film, men alligevel sker det også i virkeligheden. En mand forsøgte at skjule sig fra politiet, og de havde mistet færten af ham, men så brød mandens tarm ud i en kakofoni af lyd og lugt, som afslørede mandens gemmested.

Hvis du forsøger at gemme dig fra politiet, så er her et ganske fint råd. Giv dig til kende og meld dig selv. 

Det var nu ikke det, som en mand i Harworth tæt på Doncaster havde tænkt sig. Han havde rystet politiet af sig, de havde så og sige mistet færten af manden. Tæt på et skovområde, havde manden gemt sig i nogle buske og her troede han, at han kunne gemme sig indtil politiet ville forsvinde af sig selv.

Læs også

Dagens helt: 15-årig hopper i kanalen for at redde barn på 15 måneder

Desværre for manden ville hans tarm det anderledes. Men en god vind fra bagdelen, trak manden pludselig politiets opmærksomhed til sig. Det bevirkede, at den 35-årige mand med den livlige tarm blev fundet, arresteret og taget med i varetægt. 

Udeblevet fra retten

Politiet skulle have fat i den 35-årige mand, idet han var udeblevet fra retten. 

Politiet mødte op på mandens adresse, men den eftersøgte mand forsvandt fra adressen og fik politiet til at følge efter. 

En af jagende politimænd udtalte i forbindelse med anholdelsen: "Jeg havde mistet pusten. Heldigvis havde den mistænkte stadig noget luft. Jeg hørte ham prutte og fulgte lyden frem til en busk."

Nottinghamshire Police syntes at anholdelsen var så morsom, at den blev foreviget på Twitter.

Det første spørgsmål, der selvfølglelig popper op i bevidstheden er, om det var lyd eller lugt, der afslørede den anholdte. Her må man tage politimandens udsagn som kilden til sandheden. Han hørte en prut. Hvorvidt lugten efterfølgende sporede ham ind på den helt rette busk, det melder historien ikke mere om. 

Udover den 35-årige mand anholdt politiet yderligere en person. Han blev fundet bag en pejs på den adresse, som politiet havde en kendelse til at undersøge.

Læs også

Forsøgte at gemme sig fra politiet: Højtlydt prut afslørede ham

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip