Politiet: Madeleine McCann er død

Politiet har netop afholdt pressemøde, og her har de meddelt, at de betragter Madeleine McCann som værende død.

Sent i går aftes kom der pludselig nyt i sagen om den forsvundne Madeleine McCann, der har været forsvundet siden 2007, hvor hun var på et ferieresort med sin familie.

Politiet fortalte, at de havde en ny mistænkt i sagen. En 43-årig tysk pædofil menes nemlig at være involveret i sagen, og mistanken går på, at manden skulle have bortført og dræbt den unge pige. Muligvis i forbindelse med en sexforbrydelse.

Læs også

Grænsehandlen bliver endnu billigere end den plejer

Forældrene til Madeleine McCann har altid hele tiden holdt fast i håbet om, at de en dag vil få deres datter at se igen, men nu slukker tysk politi håbet.

Det tyske politi har netop holdt pressemøde, og her meddeler de, at de betragter sagen som en mordsag, og at de dermed mener, at Madeleine McCann ikke længere er i live.

Leder efter vidner

I forbindelse med pressemeddelelsen der blev sendt ud af politiet i går, har politiet meddelt, at de leder efter personer, der kan give dem oplysninger om to specifikke biler og to telefonnumre.

Bilerne er henholdsvis en ældre Jaguar og en gammel Volkswagen-van. Du kan læse mere om politiets informationer herunder.

Læs også

Ny corona-hastelov på vej

 

 

Dagens Gossip