Politiet med overraskende advarsel: Pas på pølsen

13/02/2024 11:26

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet er kommet med en noget anderledes opfordring.

Mest læste i dag

Flensborg Politi har udsendt en advarsel til hundeejere i Harreslev-området, få kilometer fra den dansk-tyske grænse, om at udvise ekstra opmærksomhed under gåture. 

Det skriver Presseportal.

Advarslen kommer efter en bekymrende hændelse i weekenden, hvor en hundelufter opdagede, at hans firbenede ven havde samlet en pølse op, som var præpareret med en skrue. Heldigvis lykkedes det ejeren at fjerne pølsen fra hundens mund, før den blev slugt.

Yderligere undersøgelser i området afslørede flere lignende præparerede pølsestykker. Dette har ført til en efterforskning fra politiets side, som nu efterlyser vidner, der måtte have observeret mistænkelige aktiviteter i nærheden af Südermoor-vejens ende, hvor de farlige fælder blev fundet.

Politiets opfordring til hundeejere lyder på at være særligt årvågne og holde et skarpt øje med, hvad deres hunde samler op under gåture. Der er en reel risiko for, at der kan være flere skadelige genstande udlagt med hensigt til at skade dyr.

Borgerne opfordres til at kontakte politiet i Harrislee på telefonnummer 0461/707095 med enhver information, der kan hjælpe med at opklare sagen og forhindre yderligere skader på dyr i området.

Du kan se det skræmmende billede ved at klikke her