Politiet patruljerer og opdager lille dreng med blodige fødder: Se så hvad de gør

30/03/2023 14:03

Jesper Bengtson

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Politiet patruljerede på en rolig dag i parken, da de opdagede en lille dreng med blodige fødder.

Mest læste i dag

Børn elsker at lege, men legen kan nogle gange også tage overhånd, hvis de er helt på egen hånd.

Små børn er nemlig ikke altid klar over, hvor farligt forskellige ting kan være, når de leger. Nogle børn i den alder føler heller ikke smerte, når de kommer til skade.

Det oplevede to betjente fra Tukwila Police Department i Washington den 14. juli, da de patruljerede i Cascade View Park. Her løb en gruppe drenge rundt og legede.

Betjentene lagde hurtigt mærke til, at der var en af drengene, der ikke havde sko på. De kunne heller ikke få øje på et par efterladte sko omkring legestedet.

Efter lidt tids undren fandt betjentene ud af, at den lille drengs fødder blødte, da han sokker var fyldt med blod og snavs. Han havde fået et stort sår på foden, mens han legede.

Så var betjentene nødt til at afbryde den lille drengs leg for at tale med han og for at kigge på hans fødder.

Den lille dreng måtte forklare, at han ikke havde nogle sko derhjemme, men at han ikke ville gå glip af at lege med sine venner.

Det var noget, der fik betjentene til at reagere. De besluttede sig for at finde et par sko til drengen hurtigst muligt.

Derfor forlod den ene betjent parken for at købe et par sko, mens den anden blev tilbage og holdt øje med barnet imens.

Der gik ikke lang tid før den ene betjent var tilbage med et par små løbesko i hånden. Udover det havde betjenten købt is til alle drengen, der løb og legede sammen.

Historien har Tukwila Police Department delt på Facebook.