Politiet stoppede en 14-årig i Land Rover: De de kiggede om på bagsædet fik de et chok

Foto: Privat

Det var overraskende nok i sig selv at finde en 14-årig bag rattet, men synet på bagsædet chokerede politiet endnu mere.

En 14-årig dreng blev fundet bag rattet i sine forældres Land Rover Discovery. Hvad der er endnu mere chokerende er, at hans forældre blev fundet 'fulde på bagsædet'.

Politiet forsøgte at få bilen bragt til standsning i sidste weekend i januar, men i første omgang nægtede den 14-årige fører at stoppe.

Da bilen blev bragt til standsning, førte det ifølge Daily Star til, at både den unge dreng og hans forældre, der kommer fra County Tyrone i Nordirland, blev anholdt.

Politiet hævder, at forældrene sag på bagsædet i bilen, da den 14-årige dreng blev stoppet af en patrulje. Derudover lyder det, at de var 'fulde', da køretøjet blev bragt til standsning.

Ifølge mediet Belfast Live har det resulteret i, at forældreparret nu er blevet anklaget for en række forskellige lovovertrædelser, herunder børneplageri.

Mandag i denne uge mødte den 59-årige mand og den 49-årige kvinde op i retten i Enniskillen Magistrates Court.

Deres 14-årige søn blev også anholdt, efter den grønne Land Rover Discovery blev bragt til standsning, men han blev senere løsladt mod kaution.

Ifølge et opslag fra politiet, der er delt på Facebook, forsøgte betjente at bringe den store Land Rover Discovery til standsning, hvorefter køretøjet forsøgte at flygte, inden den kørte op over kantstenen og standsede.

"Sidste weekend var en travl weekend for betjente på tværs af Mid Ulster. Mens de var på vej til en anden sang, kom betjente forbi denne Land Rover Discovery," står der i opslaget.

"Efter at have stillet spørgsmålstegn ved dens kørsel, forsøgte de at bringe den til standsning. Da de blå lys blev aktiveret, undlod chaufføren at stoppe og forsøgte at flygte fra stedet."

"Bilen kørte ind på Newell Road, inden den kørte op på kantsten og stoppede. Da betjentene skulle tale med føreren, opdagede de en 14-årig bag rattet."

"For at gøre ondt værre var barnet ledsaget af to passagerer: hans fulde forældre."

Parrets sag er blevet udsat til et møde ved Dungannon Magistrates Court senere denne måned. De er blevet varetægtsfængslet efter denne uges retsmøde.

Læs også

Hvad sker der lige her? Keld og Hilda 'chokerer' med vildt look

 

 

Dagens Gossip