Politikere delte ‘gruppesex-billede’ nu er de færdige

Tre svenske politikere havde haft en forrygende aften med øl og drinks, og de tænkte derfor, at de ville lave et sjovt billede til Facebook. Det endte dog med, at de måtte trække sig fra politik i stedet.

Mens det primært er det netop overståede EU-parlamentsvalg og det kommende folketingsvalg, der fylder mediebilledet i Danmark, så ligger politikerne i Sverige bestemt ikke på den flade side.

Her har tre svenske politikere delt et lettere ‘uskyldigt’ billede, hvor de simulere en form for gruppesex, men det synes internettet ikke var en særligt god ide. De tre er nemlig færdige i politik.

Det var under en bytur, at de tre politikere fra partiet, Moderaterne, valgte at dele billedet på Facebook. En mening med billedet virker det ikke til, at der er, og derfor har det højst sandsynligt blot været en humoristisk beslutning i en brandert under en rigtig god bytur.

Til billedet skriver Emilie Pilthammar, der har tagget partifællerne Niklas Joelsson og Peter Thyrén, følgende.

“Sensitive og let krænkede advares. Alle deltagerne er med på det, og gør det for sjovs skyld. Ingen behøver at anmelde det, eller føle sig ramte. Billedet betyder ikke, at vi på nogen måde er fortaler for sexchikane eller perversion, så er alle vist klar over det. Vi er bare ironiske,” lyder det fra politikeren, der følger op med, at de havde haft en fantastisk aften

Foto: Facebook

Jeg forlader alle poster

Der gik ikke særlig længe fra, at Emilie Pilthammar havde delt billedet på Facebook til det startede en lavine af negative kommentarer. Hurtigt havde den store svenske avis, Aftonbladet, fundet billedet, og så blev billedet lynhurtigt kendt i Sverige.

Partisekretær Gunnar Strömmer fra Moderaterna udtaler, at handlingen fra Emilie Pilthammar har været meningsløs, og det bestemt ikke er noget, som partiet står bag.

De tre politikere på billedet har alle valgt at trække stikket fra politik, og det er noget som bagmanden bag fotoet, Emilie Pilthammar er rigtig ked af, da hun har brugt de sidste 20 år af sit liv på politik.

“Jeg forlader alle poster. Jeg er fuldstændig færdig med politik, og det føles meget trist. Jeg har beskæftiget mig med politik i 2+ år, og det har været det vigtigste i mit liv. Men det er slut nu,” fortæller hun til mediet Blekinge Läns Tidning.

Læs også

Tragedie: 2-årig pige død efter at putte mobiloplader i munden

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip