Polyamorøs familie er så tætte, at de ikke ved, hvem børnenes far er

Foto: Shutterstock

Polyamori, hvor personer har mere end én samlever, er blevet mere og mere populært de seneste år.

Før de i tiden var det ganske normalt for mænd at have flere koner, og i visse muslimske lande er det fortsat helt normalt og lovligt. 

I Danmark og resten af Europa er én samlever normalen, ligesom det i kristendommen ikke er tilladt at have mere end én mand eller kone.

Læs også

Gustav Salinas med råb om hjælp: Jeg har brug for jer

Det har dog ikke sat en stopper for, at flere og flere mennesker er begyndt at blive polyamorøse, hvilket vil sige, at de har flere livspartnere. 

Det gælder blandt andre det britiske ægtepar Taya og Sean Hartless, som lever sammen i et polyamorøst forhold med ægteparret Alysia og Tyler Rodgers. 

Det skriver Ladbible

De fire mødtes online i 2019, hvor de oprindeligt søgte hinandens selskab, fordi de ville eksperimentere seksuelt, men det har siden udviklet sig. 

De to ægtepar blev nemlig så glade for hinanden på kryds og tværs, at de valgte at flytte sammen, efter Sean som den første satte ord på, at de "ikke kunne benægte, at det skete."

27-årige Taya og 45-årige Sean, som blev gift i 2015, flyttede derfor i 2020 sammen med 35-årige Tyler og 33-årige Alysia, som blev gift i 2012, og deres to børn på henholdsvis otte og seks. 

"Ingen af os havde været polyamorøse før, men vi mødtes bare alle sammen og blev forelskede," har Taya forklaret og uddybet: "Siden vi flyttede ind sammen, blev vi bare alle sammen medforældre til alle børnene - vi er en stor familieenhed."

Udover Tyler og Alysias to børn har 'enheden' nemlig også fået yderligere to børn, som de faktisk ikke er klar over, hvem der er far til, hvilket de er helt tilfredse med.  

"Det er et rodet, hektisk, skørt, skønt liv - og jeg kan ikke forestille mig noget andet, som vi kan ønske os," har Taya udtalt. 

Sean og Tyler skiftes hver nat til at sove med henholdsvis Taya og Alysia, og de ved derfor ikke, hvem der har gjort hvem gravid. 

Trods det løse forhold til troskab og jalousi har de fire slået fast, at der ikke kommer andre ind i forholdet. Det er kun mellem de fire. 

Læs også

FN er forholdsvis sikre på, at Ukraine har begået alvorlige krigsforbrydelser

 

 

Dagens Gossip