Popsangerinde afslører: Sked i skraldespand under koncert

Foto: Shutterstock

Der er umiddelbart mange, der har oplevet, at det begynder at presse på. Der er dog også tidspunkter, der passer bedre end andre.

Det er nemlig noget, man ikke selv kan styre - og hvis man skal, så skal man. Det kender også den 38-årige sangerinde Kelly Clarkson til, hvilket hun fortæller om i et nyt afsnit af sit eget talkshow "The Kelly Clarkson Show".

Kelly Clarkson har været en meget stor stjerne, og hun har derfor optrådt på de største scener verden over. I et interview med musikeren Clink Black fortæller Clarkson om en meget uheldig oplevelse, hun havde for nogle år tilbage, da hun stod midt i en optræden. 

Det skriver SE og HØR.

Læs også

Hundene i området blev ved med at forsvinde: Nu ved de hvorfor

Kelly Clarkson, som må siges at være filterløs, snakkede med Clink Black om, hvorvidt det hænder, at de fleste kunstnere skal tisse, når man står på scenen. Dette fik Clarkson dog toppet med sin historie om, hun havde et behov for at skulle mere end blot tisse.

"Ja, jeg kan lige så godt fortælle det. Det var ikke tis, min ven. Jeg havde fået en eller anden form for dårlig mad. Vi var i en arena, og jeg burde nok slet ikke fortælle den her historie, men som jeg sagde, så har jeg intet filter," kommer det fra Kelly Clarkson, hvorefter hun tilføjer:

"Jeg var nødt til at løbe om backstage til min garderobe. Jeg greb fat i den her stakkels skraldespand, og jeg siger dig, jeg ødelagde den. Det var virkelig skidt, virkelig skidt!"

Clarkson kunne sagtens grine af sin relativt pinlige historie. Clint Black, Kelly Clarksons gæst, fortalte efterfølgende, at han var nødt til at "visualisere" sig situationen, før han trak på smilebåndet. 

Kelly lagde slutteligt an til, at man måske skulle redigere stykket med historien ud. 

"Og vi er måske nødt til at måtte redigere det her ud, men altså jeg siger dig, det sker altså. Og hvad skal du så gøre?," slutter hun grinende.

Læs også

Sådan er forholdet mellem Blachman og Martin Jensen efter 'X Factor'