Sådan er forholdet mellem Blachman og Martin Jensen efter 'X Factor'

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Thomas Blachman og Martin Jensen var begge dommere i dette års 'X Factor'. Nu afslører de, hvordan deres forhold er efter programmets afslutning.

Dette års 'X Factor' har på mange punkter været specielt. Programmet har på mange punkter været påvirket af coronapandemien, der har medført, at det ikke har været muligt at afvikle det på traditionel vis.

Læs også

Vandt med få stemmer: Så tæt var finalen

Hvad der ligeledes har været mindeværdigt ved denne omgang af det populære tv-program, er det specielle forhold mellem dommerne Thomas Blachman og Martin Jensen. 

I de tidlige programmer, var det tydeligt at se, at der nærmest var en 'bromance' mellem de to dommere. På en eller anden vis, lykkedes det for den energiske DJ at knække Blachman, som ellers er en hård nød. 

Efterfølgende er der ganske vist også blevet sagt nogle hårde ord mellem de to dommere, men alligevel har dynamikken være god gennem hele programmet. Og det har ført til, at de har fået et helt særligt venskab efter at have mødt hinanden igennem programmet. 

Det har både Martin Jensen og Thomas Blachman bekræftet overfor BILLED-BLADET

Blachman fortæller til BILLED-BLADET, at han er rigtig glad for Martin, som han har fået et godt venskab til. Ligeledes fortæller han også, at de ses privat. 

"Jeg elsker Martin. Det var skønt. Vi har trukket kontrasterne op, og vi har et super venskab. Vi ses privat, og alt er godt. Jeg har stor fornøjelse af Martin," siger han til BILLED-BLADET. 

Det er et venskab, der bestemt er gengældt fra der verdenskendte DJ. Han er derfor også helt sikker på, at de kommer til at se mere til hinanden fremadrettet. 

"Heldigvis bor vi ikke ret langt fra hinanden, så det bliver ikke et farvel. Det bliver et på gensyn," lyder det fra Martin Jensen til BILLED-BLADET. 

Læs også

Martin Jensen: Det var hundrede procent for pengenes skyld

Om de to dommere kommer til at sidde sammen ved dommerbordet i næste sæson, er svært at sige. Martin Jensen har dog gjort det meget klart, at det afhænger af det økonomiske aspekt for hans vedkommende. 

 

Dagens Gossip