Populær sanger er afgået ved døden: Blev kun 26 år

Skrevet af Kamille Isaksen

12/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Mest læste i dag

Den unge og talentfulde tyske rapper Pablo Grant er tragisk afgået ved døden i en alder af kun 26 år, efter at han blev ramt en blodprop. 

Nyheden om hans pludselige bortgang blev offentliggjort af hans musikgruppe, BHZ, gennem en meddelelse søndag aften, som blev rapporteret af The Sun.

Pablo Grant, der også gjorde sig bemærket som skuespiller og musiker, var en værdsat del af gruppenBHZ. I meddelelsen fra gruppen udtrykkes der dyb sorg over tabet af deres ven og kollega, og det understreges, hvor hårdt ramt både familie og venner er af denne tragiske hændelse. 

De appellerer til offentligheden om at respektere privatlivets fred i denne svære tid og takker samtidig Pablo Grants fans for deres støtte gennem årene.

Pablo Grant, hvis kunstneriske karriere var i en spirende fase, havde planlagt at påbegynde en turné den 8. februar. Desværre blev alle koncerter aflyst tre dage før turnéstarten, hvilket nu kaster et sørgeligt lys over årsagen til aflysningerne.

Pablo Grants pludselige død er et stort tab for musik- og underholdningsindustrien, og han vil blive husket for sit bidrag til musikken og den passion, han lagde i sit arbejde.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familien og i de pårørende i denne svære tid.