Populært tv-show stoppet: Tog sit eget liv efter at have fejlet løgnedetektor-test på TV

En tragedie har ramt tv-programmet 'The Jeremy Kyle Show' da en deltager valgte at tage sit eget liv. Det skulle ifølge venner skyldes, at han dumpede en løgnedetektor-test på tv, som han mente var en fejl.

I går kunne de britiske medier berette om, at det vildt populære talkshow ‘The Jeremy Kyle Show’ var blevet trukket af sendefladen, efter at der havde været et dødsfald med en af deltagerne fra programmet.

Det var dog ikke mange meldinger, som tv-kanalen sendte ud omkring dødsfaldet, men de fortalte, at en deltager fra det kommende program var gået bort, og de valgte derfor ikke at vise programmet, og samtidig satte de kommende produktioner af programmet på pause.

Slagsmål er ikke sjældne i The Jeremy Kyle Show

 

I dag er det så kommet frem i medierne, at deltageren hvis program der skulle sendes i løbet af ugen, har taget sit eget liv, og det skulle være som følge af en fejlet løgnedetektor-test, som han tog i programmet.

I programmet bliver han nemlig anklaget af sin forlovede for at skulle have været hende utro, men det nægter han. Testen viste dog noget andet. Det skriver det britiske medie The Mirror.

Han var sikker på, at han ville bestå den

Hans tætte ven Michael Bradley og hans nu forhenværende forlovede har begge udtalt sig til medierne efter dødsfaldet, og især venner er sikker på, at det var den dumpede løgnedetektor-test, der var det sidste strå.

“Han fortalte sin udlejer, at han havde fået nok, og at han ville slå sig selv ihjel,” fortæller hans ven, der og fortæller, at den afdøde Steve Dymond var 100 % sikker på, at han ville bestå løgnedetektoren.

“Den fik ham til at fremstå som en løgner, men det er han ikke. De løgnedetektorer er ikke 100 % korrekte,” fortæller vennen ifølge The Mirror.

Læs også

Ups! Mor var taget med sin datter på hospitalet, da røntgenfoto afslørede pinlig hemmelighed

Michael Bradley anklager også programmet for, at de ikke tager nok hånd om deres gæster efterfølgende, men det mener programmet nu, at de gør, også selvom det er anden gang indenfor et år, at en person går bort efter at have deltaget i ‘The Jeremy Kyle show’

Sidste år døde den 46-årige Mark Sinclair. Han led af PTSD, og han døde af en overdosis tre måneder efter, at han deltog i programmet, hvor han blev ført sammen med sin datter, som han ikke havde set i otte år.

Hvad er The Jeremy Kyle show?

Jeremy Kyle Show er et såkaldt ‘Tabloid Talkshow’. Det er altså ikke talkshow i den kategori, hvor kendisser kommer ind og fortæller om sjove historier og de seneste film, som de har deltaget i.

Det er derimod et talkshow, hvor det ofte ender i drama og kontroverser. Helt ‘almindelige’ mennesker deltager i showet, hvor der typisk er den ene eller anden form for twist. Det kan være en person, der har været sin partner utro, det kan være problemer mellem forældre og deres børn eller noget helt tredje.

Programmet lever på bizarre historier og drama, og det bliver altid fremført foran et live-publikum. Dermed kan publikum også bidrage til spændingen, hvis de buher, hylder eller endda får lov til at komme med kommentarer til deltagerne.

Et af de mest sete klip fra ‘The Jeremy Kyle Show’ er dette, hvor en ung mand på en hård og dramatisk måde gør det forbi med en blot 16-årig gravid pige på tv.

 

 

Læs også

Opmærksom borger spottede kvinde forlade Netto: Da han så, hvad hun havde købt, ringede han straks til politiet

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip