Præst: Regnbuer er guds måde at fortælle, at klimaforandringer er fake

Foto: Shutterstock.com

Selvom Greta Thunberg mener, at vi er i færd med at ødelægge vores klima, så mener en amerikansk præst, at vi bare skal forholde os helt roligt. Så længe der er regnbuer på himlen, har klimaet det nemlig fint.

Vi skal stoppe med at køre i hurtige sportsvogne, der udleder masser af Co2, vi skal ikke smide plastik i naturen, og vi skal slet ikke stige på et charterfly og rejse tværs over atlanten. 

Eller skal vi?

En præst ved navn Robert Jeffress fra First Baptist Church har nemlig været gæst i en radioprogram, og han fortæller, at der ikke er nogle problemer med klimaet overhovedet, og at det hele er fake.

Ikke nok med at han kommer med det meget kontroversielle postulat, så fortæller han også, at han har beviser på det, og de beviser kommer fra biblen.

Læs også

Biskop: Babyer bliver homoseksuelle, når moderen har analsex

“Bare tag et kig på regnbuen. Det er guds ord på, at polarisen ikke vil smelte og oversvømme kloden igen,” lyder det fra Robert Jeffress i radioprogrammet Todd Starnes Show.

Greta skal bare læse det gamle testamente

Præsten gæstede radioværten for at kommentere på hele Greta Thunberg-debatten, hvor den 16-årige pige virkelig formåede at få sat gang i mediemøllen og klimadebatten.

Robert Jeffress har dog et simpelt råd til Greta, hun skal bare læse det gamle testamente.

“Gud sagde, at han skabte miljøet for at tjene os, ikke for at vi skulle tjene miljøet. Denne 16-årige Greta Thunberg, advarede i dag (Forleden red.) om masseudryddelse af menneskeheden. Nogen er nødt til at læse kapitel 9 i det gamle testamente for den arme Greta, og fortælle hende, at næste gang hun ser på en regnbue, så er det Guds løfte om, at polarisen ikke vil smelte og oversvømme verden igen,” fortæller han.

Se kommentaren fra præsten herunder:

 

Præsten roser også den amerikanske præsident Donald Trump til skyerne. Præsidenten har nemlig fået masser af kritik for, at han ikke mødte op til klimatopmødet, men ifølge præsten var det et genialt træk, da Trump kunne fokusere på det virkelige problemer i USA i stedet for en krise, der blot er fantasi.

Hvad mener du? Er regnbuer virkelig Guds tegn på, at klimaet har det fint?

Læs også

Femårig autistisk dreng registreret som sexforbryder: Krammede klassekammerat

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip