Prins Harry havde nedladende øgenavn blandt ansatte i det britiske hof

Foto: Shutterstock.com

Ansatte i det britiske hof gav angiveligt prins Harry et nedladende øgenavn, hæver kilder fra hoffet, som også fortæller, at Meghan Markle 'ville have drama fra starten'.

Ansatte i det britiske hof gav prins Harry øgenavnet 'Gidslet' forud for hans bryllup med Meghan Markle. Det hævder kilder fra hoffet ifølge News.com.au.

Læs også

Så meget har Oprahs interview med Meghan og Harry kostet

Samtidig siges det, at hertuginden af Sussex var 'konstant på udkig' efter drama, til trods for, at de ansatte gjorde alt for at imødekomme hendes ønsker og krav. 

Og spændingerne mellem parret og hoffet fortsatte med at stige, indtil hertuginden af Sussex angiveligt råbte 'hvad Meghan ønsker, Meghan får' kort tid før deres bryllupsceremoni i 2018. 

Den 36-årige hævdes at være blevet rasende over, at den tiara, som Meghan havde planlagt at bære til brylluppet, ikke kunne være klar til en ikke-planlagt håraftale. 

Episoden med den føromtalte tiara var med dronningens nærmeste medhjælper, Angela Kelly. Hun hævder desuden, at episoden førte til, at prins Harry hørte fra dronningen. 

"Angela fortalte Harry, at den var uvurderlig, og at den ikke blot kunne overleveres med kort varsel," sagde en kilde til The Telegraph

"Han var rasende og råbte: 'Hvad Megan ønsker, Megan får'. Det er nok at sige, at det ikke gik roligt for sig."

Foto: Shutterstock.com

Det blev yderligere hævdet, at Meghan havde fået frit valg mellem kronjuvelerne - men at hun stadig ikke var tilfreds. 

"De insisterede på, at de havde det samme inflationsjusterede budget til brylluppet som William og Kate. Hun fik det kor, hun ville have, kjolen, vognoptoget, tiaraen. Hun fik alt, hvad hun ville, men det var stadig ikke nok." 

"Hun ledte konstant efter grunde til sige, at hun var blevet stillet dårligere. Hun ville have drama lige fra starten." 

Harry og Meghan blev gift ved St George's Chapel på Windsor Castle i 2018. The Telegraph kan nu rapportere, at tiden op til brylluppet var 'enormt stressende' for alle involverede. 

Blandt andet siges det, at parret ændrede deres sang 12 gange, før de besluttede sig for, at det skulle være 'Stand By Me'. Parret gik ned ad kirkegulvet til Ben E Kings klassiske kærlighedssang, efter at have sagt ja til hinanden.

Læs også

Han var prinsesse Dianas elsker: Du gætter aldrig, hvad han laver i dag

De mange påstande er blevet afsløret forud for, at parrets interview med Oprah Winfrey sendes. Den britiske kongefamilie har angiveligt forberedt sig på, at flere påstand vil blive luftet under interviewet. 

 

Dagens Gossip