Prinsesse Diana ville have løst problemet med dette træk

Foto: Werner Nosko/Reuters/Ritzau Scanpix

Robert Jobson, der er forfatteren bag 'Diana: Closely Guarded Secret' har forklaret, hvordan prinsessen af Wales ville have løst problemet mellem sine sønner prins Harry og prins William.

En royal ekspert har opfordret prins William og hans bror prins Harry til at rette op på deres forhold med en stor, men ganske simpel gestus.

Læs også

DMI: Nyd varmen, i marts vender 'vintervejret' tilbage

Forfatter Robert Jobson har ifølge Daily Mirror meldt ud, at prinsesse Diana ville have bedt sine to sønner om at løse deres problemer med hinanden. 

Efter at have slået deres hoveder sammen, ville prinsessen af Wales have opfordret dem til at lade sig genforene på tv, hævdede han. 

Jobson, der netop har udgivet sin nye bog 'Prince Philip's Century: The Extraordinary Life of the Duke of Edinburgh', fortalte US Weekly, at brødrene skal gøre noget særligt ud af det, for at stoppe spekulationerne. 

Han sagde: "Og jeg tror, at du ved, deres mor, hvis hun var i live, ville slå deres hoveder sammen og sige: 'Lav en genforening på tv. Lav et tv-interview og få stoppet historierne'." 

Jobson satte desuden spørgsmålstegn ved, hvorfor prins Harry havde fortsat striden med sin bror så længe. 

Forfatteren af 'Diana: Closely Guarded Secret', som er skrevet i samarbejde med hendes personlige beskyttelsesofficer fra Scotland Yard, Ken Wharfe, sagde også, at det ikke var noget, som den Harry han kendte, ville gøre. 

"Karakteren, som jeg kendte, var faktisk ganske afslappet," lød det fra Jobson. 

Han opfordrede desuden Harry til at bygge en bro over kløften, selvom han ikke var fuldt ud i stand til at tilgive William. 

De to brødre har haft et anstrengt forhold gennem de sidste mange år. I 2019 indrømmede 36-årige Harry, at han og 38-årige William var på "forskellige veje". 

Ethvert problem, der er og har været mellem de to brødre, kan ikke længere løses personligt, da prins Harry er flyttet til Nordamerika. Til trods for dette, opfordrede Jobson til, at Harry og Meghan får forbedret deres forhold til de øvrige kongelige for dronningens skyld.

Læs også

Mor til tre havde symptomer på brystkræft før lockdown - Nu er det uhelbredeligt

"Dronningen er 95 år gammel, så vidt noget respekt, og om det forstyrrer dig, din balance, din zone eller hvad det end er, så bliv voksen," sagde han. 

 

Dagens Gossip