Prisvindende skønhedsdronning skifter karriere: Det er ikke kun for "40-årige mænd"

Foto: Shutterstock

En tidligere finalist i Miss England har skiftet kjolen ud med rattet, da hun har besluttet sig for at blive lastbilchauffør.

I 2018 nåede Milly Everatt til finalerne i Englands største skønhedskonkurrence, Miss England, men trods flere tidligere priser og et imponerende resultat til Miss England, så har den unge model nu valgt at skifte spor. 

Den nu 22-årige model voksede op på en gård, hvor hun var vant til at køre traktor, og blandt andet på grund af coronakrisen og Brexit, har hun nu besluttet sig for at vende tilbage til det og er blevet inspireret til at blive lastbilchauffør.

Læs også

Mohammed har slået vanvittig verdensrekord: 'Trodser' tyngdekraften

Det skriver det britiske medie Unilad.

Everatt håber både, at hun kan være med til at afhjælpe landets stigende mangel på lastbilchauffører, men hun vil også gerne være med til at nedbryde stereotypen om, at det kun er "40-årige mænd," som kører lastbil. 

Hendes nye karriere må siges at være noget af et spring, da hun ellers har arbejdet på at opnå sin drøm om at blive model de sidste fire år.

I 2018 kom hun således til finalerne i 'Miss England', som er en skønhedskonkurrence, der afholdes på vegne af 'Miss World'-organisationen.

Grunden til hendes interesse for skønhedsbranchen findes ifølge hende selv i familien, da både hendes mor og søster har arbejdet i modelverdenen. 

"Min storesøster havde været med i Miss England, og jeg overvejede at gøre det. Da jeg tilmeldte mig online, havde jeg ikke troet, at jeg ville gå videre. Jeg blev overrasket, da de ringede tilbage. Jeg var kun 18 dengang," har hun således forklaret om sin ansøgning til konkurrencen. 

Everatt har samtidig forklaret, at konkurrencen var med til at forme hende til den, hun er i dag.

"Det gjorde mig mere selvsikker i at snakke foran et publikum, jeg blev vant til at snakke med voksne. Det fik mig ud af min skal," forklarede hun således. 

Selvom hun ikke fik titlen, så fik den tidligere 'Miss Lincolnshire'-vinder titlen som 'Miss Charity' (red. Frøken velgørenhed), da hun var den deltager, som samlede flest penge ind til velgørenhed.

Milly Everatt blev kåret som 'Miss Charity' til 'Miss England'-konkurrencen i 2018 / Foto: missengland.info

Trods den forholdsvis store succes i skønhedsverdenen, så har den prisvindende model altså nu besluttet sig for, at det er tid til at forfølge hendes anden store drøm; at få lastbilkørekort og blive lastbilchauffør. 

"Jeg skulle have gjort det, da jeg var 18. Men [...] så ramte pandemien, så jeg udskød det. Det er noget, som jeg gerne vil kunne. Jeg har heste, så der kan det hjælpe, og jeg vil bruge det til at køre korn ind - det er noget, som jeg vil bruge hver dag, når jeg er på gården. Manglen på lastbilchauffører sidste år voksede virkelig på mig, det fik mig til at ville have det igen," har hun udtalt.

Læs også

Coop med glædelig nyhed: 400.000 kroner på 18 minutter

 

 

Dagens Gossip