Prøvede viralt madlavningstrick: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Privat

Han prøvede et madlavningstrick, der var gået viralt på de sociale medier, men det endte helt galt.

Et tip til, hvordan man kan tilberede æg, som var gået viralt på det sociale medie TikTok, endte helt galt for en mand. Det efterlod ham med forbrændinger i hele ansigtet.

Gary McDougal har delt en video, der beskriver, hvad der skete, og har advaret andre om at tilberede pocherede æg i en mikrobølgeovn.

Læs også

Nu vender det: DMI melder ud om vejrskifte

"I går aftes gik ikke efter planen," siger den skotske Gary i en video, der på kort tid har fået mere end 680.000 visninger.

I videoen forklarer han, at der eksploderede kogende vand i hele hans ansigt, da han tog ægget ud af mikrobølgeovnen. Det kogende vand endte med at forårsage slemme forbrændinger.

"Jeg tror, ægget havde optaget hele koppens overfladeareal, og da jeg stak skeen i for at få det ud, sprang trykket. Uanset hvad, så er det ikke noget for mig," skriver han i kommentarfeltet til videoen.

 

Til Deadline News forklarede Gary, hvordan tricket virker.

"Du koger vand, fylder en almindelig tekop halvvejs op, og knækker derefter ægget ud i koppen. Du sætter det derefter i mikrobølgeovnen i 40 sekunder og voila: et pocheret æg," sagde han.

Overfor Deadline News afslørede han også, at ulykken betød, at han var nødt til at tage en tur forbi skadestuen. Heldigvis vil han komme sig helt, fortalte han også.

"Pas på, okay. Lad være med at pochere æg i mikrobølgeovnen. Køb en af de der maskiner," siger Gary i en opfølgende video, som han har delt på TikTok for at advare sine følgere og andre seere om tricket.

Meget tyder på, at der er god grund til at advare mod dette trick. Gary er nemlig ikke den eneste, der er kommet galt af sted, efter han har forsøgt sig med det.

I kommentarfeltet er der nemlig flere andre, der afslører, at det samme skete for dem.

"Det samme skete for mig! Jeg har en video på min Snapchat og TikTok. Håber du kommet dig hurtigt," har en person blandt andet skrevet i kommentarfeltet.

Læs også

Mikalas heltegerning kostede hende alvorlige forbrændinger på 60% af kroppen

 

 

Dagens Gossip