Rædselsfund i vaskerum: Kæmpepyton ventede bag døren

Foto: Robin Ford/Facebook

En mand fra Sydney fik sig noget af en overraskelse, og ikke mindst et chok, da have mødt en enorm tre meter lang slange, der gemte sig i hans vaskerum.

Det er ikke så sjældent at man hører vilde historier fra Australien, om hvordan skræmmende store og til tider farlige dyr sniger sig ind i folks hjem. 

Læs også

Pålæg solgt i Kvickly og Fakta tilbagekaldes: Spis det ikke

For de fleste danskere er det en anelse svært at forestille sig en hverdag, hvor man ganske givet kan støde på en kæmpe edderkop eller ligefrem slange i ens eget hjem. 

Netop sådan en oplevelse blev Robin Ford fra den australske storby Sydney udsat for, da han blev overrasket af en tre meter lang slange i sit vaskerum. Ford var dog ikke mere bange og overrasket, end at det lykkedes ham at tage et billede af den skræmmende slange. Det billede og den tilhørende historie deles nu heftigt på nettet - det skriver Unilad

Robin Ford delte billedet af den tre meter lange diamant pyton i en Facebook-gruppe ved navn Hornsby Height Fællesskabet, og fortalte samtidig om historien om mødet med den ubudne gæst.

I modsætning til hvad mange nok ville have frygtet, fortalte Robin, at slangen på ingen måder virkede aggressiv, men i virkeligheden bare så ud til at hygge sig i hans vaskerum.

Det er meget muligt at Robin var ganske rolig i mødet med slangen, men hovmodig blev han dog ikke. Han nærmede sig ikke slangen mere end højst nødvendigt, og ringede til de tilsvarende myndigheder, der senere hentede slangen, og heller ikke har var der problemer. Robin afslørede dyret blev sikkert fjernet og frigivet tilbage i lokale landskab.

Selvom Robin håndtere den skræmmende situation ganske rolig, og ingen kom noget til under episoden, har billedet skabt frygt på Facebook, og mange mennesker har udtrykt rædsel ved synet af den luskede ubudne gæst, på trods af at det er kendt for at være et ganske ‘sky og nervøst' væsen.

En person kommenterede:

“Lad os bare sige, at jeg ville donere huset, herunder alle møbler, tøj, ægtefælle og børn, og være i en taxa på vej til en øverste etage lejlighed i et 1010 etagers højhus,”

Andre har dog rost slangen som 'fantastisk' og 'storslået', idet de har bemærket, at rovdyret faktisk ville være til stor nytte for boligejeren, når det kom til at holde mus og ‘ubehagelige edderkopper' i skak.

Ifølge Australian Museum, kan denne type pyton ofte findes rundt i store bushland områder og nationalparker omkring Sydney. Men det er ikke ofte at mennesker støder på dyret eftersom de er nataktive og langsomme.

I dagtimerne kan denne slange bruge sin tid på at gemme sig i træer, men til tider også under taget, eller på loftet af almindelige huse. De måler normalt i på omkring to meter, men kan vokse op til en mægtig tre meter lang.

Man kan forsøge at undgå besøg fra slangen, ved ikke at have smådyr i haven, da pytonen gerne sniger sig ind i baghaver hvor eksempelvis kyllinger, kaniner og marsvin opholder sig.

Heldigvis er slangens bid ikke giftig for mennesker, men det ville nok stadig være en dårlig ide at undervurdere den, da slangen stadig er i besiddelse af et voldsomt sæt tænder, der uden besvær kan forårsage stor smerte, og også længerevarende skader, alt afhængig hvor slangen måtte bide sig fast.

Læs også

Ana i chok: Vågnede da der dryppede blod ned fra loftet