Rædselsslagen hundeejer: Min hunds snude er faldet af!

Foto: Jade Murray/FB

Det var noget af et chok som en ung pige fik sig, da hun sad og legede med sin lille hund. Pludselig fik hun øje på noget, der lå på gulvet. En hundesnude.

Hvis man har kæledyr, så ved man også godt, at man sjældent skal vende ryggen til dem i mere end et par minutter. De kan nemlig være ude narrestreger og ballade, men en hundeejer fik sig et gigantisk chok, selv da hun gav sin hund fuld opmærksomhed.

Det har kvinden Jade Murray delt på sin Facebookprofil, hvor hun har skrevet et opslag, der i den grad er gået viralt med mere end 54.000 kommentarer og 63.000 delinger.

Læs også

Det skyldes, at den unge kvinde var helt sikkert på, at hendes hunds snude var faldet af, og nu lå på et tæppe.

“Jeg sidder og leger med Lenny (hunden red.), som man nu gør, da noget på gulvet fanger min opmærksomhed. Jeg anede ikke, hvad det var, så jeg løftede Lenny op og placerede ham udenfor, for at undersøge det nærmere,” skriver hun, hvorefter hendes hjerte var tæt på at gå i stå.

“Jeg kiggede lidt nærmere, og opdagede, at hans næse var faldet af, og nu lå den bare der på gulvet. Hans rigtige næse var på mit f****** gulv. Jeg begyndte at gå i panik og tænkte, at han aldrig ville komme til at dufte til puha igen på hans gåture, som jeg ved hans elsker,” lyder det fra Jade Murray, der efter samlede tankerne og tænkte på, at hendes hund måtte være i forfærdelige smerter.

“Jeg tænkte, at han måtte have smerter, og jeg tænkte også på, hvordan i alverden jeg skulle fortælle min mor, at hundens næse var faldet af, mens jeg passede ham,”

Så fandt hun ud af at...

Det må have været et rædselsfuldt øjeblik for den unge pige, der slet ikke kunne forstå, hvordan næsen dog kunne være faldet af. Hun var dog nødt til at få den væk fra gulvet, så hun samlede mod til sig, og samlede den op.

“Jeg samlede mod til at samle den op, og tænkte, at det bare ikke kan være rigtigt, men så indså jeg, at han bare havde bidt næsen af på en af hans tøjdyr,” lyder det i opslaget fra den unge pige, der har brug for en kold øl eller 10 til at komme sig over chokket.

“Lennys næse fungerer, og den sidder helt fast på hans ansigt, hvor den hører til. F****** tak for det. Jeg har brug for en øl eller 10 efter det øjebliks panik,” slutter hun i sit opslag.

Til mediet Kennedy News har hun fortalt, at hun ringede til sin mor umiddelbart efter og fortalte historien, og hendes mor kunne ikke forstå, hvor dum datteren kunne være, og kaldte hende en idiot. Naturligvis ment i sjov.

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

 

 

Dagens Gossip