Ralph gjorde vanvittigt fund på loftet: Boet var meget aktivt

Foto: Privat

Skadedyrsbekæmpere vil af og til stå ansigt til ansigt med noget, der kan betragtes som værende mærkværdigt, hvilket også Ralphs oplevelse var.

Skadedyrsbekæmperen Ralph Clews, som han har været i over 20 år, forventede, at det ville blive en dag som alle andre, men han kunne dog aldrig have forudset, hvad han ville finde hos sin næste kunde.

Læs også

Alle advarede mig om at få børn, men glemte at fortælle mig dette

Loftet var nemlig blevet overtaget af et enormt hvepsebo, som efterlod Ralph chokeret blot ved synet, faktisk så chokeret, at han tænkte, han bare måtte tage et billede med det. 

Han havde nemlig aldrig set så stort et hvepsebo før. 

Foto: Privat

"Hvepseboet er uden tvivl det største, som jeg nogensinde har set i forbindelse med mit arbejde," siger han ifølge LadBible, hvorefter han fortæller, hvor mange hvepse, kolonien bestod af:

"Jeg troede, ved første øjekast, at det ikke var hvepse, for det var simpelthen for stort, men i stedet at det var horneter." 

"Jeg kom dog frem til, at kolonien bestod af omkring 75.000 til 100.000." 

Ralph havde stadig svært ved at forstå, hvad han havde set, hvilket fik ham til at tænke, han ville vise den frem, men så fandt han ud af, at det ikke var det eneste hvepsebo, der skulle håndteres. 

"Det var det største af tre hvepsebo, men støvbehandlingen virkede, så de er ikke længere."

Foto: Privat

Ralph fortæller, at den normale størrelse vil være omkring samme størrelse som en fodbold, hvorfor hans fund er mærkværdigt. 

I kølvandet af opgaven fik han dog nok af hvepse, hvorfor han tog tid ud af kalenderen til sin fritidsinteresse, som er at være biavler, hvilket har medført mange stik, siger han. 

Han understreger dog efterfølgende, at arbejdet er det hele værd, da det handler om, at man hjælper en familie i nød. 

"Jeg nyder mit arbejde, for det får mig til at føle, at jeg gør en forskel." 

Læs også

Træls oplevelse: Efter tur i Netto går det op for 72-årig kvinde