Rebecca og hendes kæreste renoverede deres have: Da de gravede i jorden, gør de chokerende fund

22/09/2023 08:24

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har delt sin historie med fundet i deres have.

Mest læste i dag

Det er ikke som om, de har fundet nogle gamle arkæologiske ting eller måske resterne af et gammelt kæledyr, der bankede rundt i baghaven.

Som altid må vi vente og se, hvad politiet siger, men det ser bestemt ud til, at der er noget alvorligt underligt på færde.


Hele prøvelsen startede, da Rebecca-Lynne Chols' mand gravede i haven til deres hjem i Tennessee og opdagede, hvad han troede var en trærod.

Da han trak den ud, opdagede han, at det faktisk var en knogle, hævder hun.

Så han gjorde, hvad enhver god borger burde gøre, og ringede til politiet.

Da de ankom, begyndte de at grave rundt og opdagede en  'kuffert fuld af knogler'.

Rebecca-Lynne gjorde det anstændige – for alle de nysgerrige b***ards online – og begyndte at dokumentere, hvad der foregik.

Hun skrev på TikTok og sagde: "Når der sker en fuldstændig undersøgelse i din baghave, fordi din mand gravede en kuffert fuld af knogler op, mens han forsøgte at plante træer."

I klippet kan hun ses stå bagved huset og kigge ud på politiaktionen, der finder sted på hendes ejendom.

Der er ikke meget kendt om, hvad det påståede tilfælde af knogler kunne forbindes med, men i en anden video sagde Rebecca, at de ikke har boet i huset i lang tid, men hævdede, at der boede hamstre i huset for et stykke tid siden.

Hun hævdede også, at der måske var en seriemorder, der engang var på fri fod i området, og at politiet forsøger at udelukke det.

Herunder kan du se hendes video på TikTok.