Redningsmand chokeret: 'Lad ham dø et andet sted'

Foto: Palm Beach County Police

Han ville redde en mand, der blev ramt af et anfald. Desværre var ikke alle tilfredse med stedet, hvor han forsøgte at redde ham

Politiet i Palm Beach i Florida roser en mand, der ikke tøvede med at komme en anden mand til undsætning, da han fik et anfald – heller ikke selvom han ikke just fik hjælp af vedkommende, der ejede grunden, hvor det hele skete.

Læs også

Partybus i flammer: Ikke meget bus tilbage

Personen, der ejede grunden, hvor det hele udspillede sig, var nemlig ikke lige så hurtig til at komme manden til undsætning. Faktisk så han helst, at han flyttede ham, og lod ham dø et andet sted. 

Det skriver det amerikanske medie People. 

Manden, der får stor ros af politiet i Palm Beach, hedder Tony. Han tøvede ikke et sekund med at handle, da han opdagede, at noget var helt galt på en villavej. 

"Uden at tænke løb han op til den rullende bil på Dunes Road og forsøgte at stoppe den i at rulle videre," skriver politiet i en officiel meddelelse, som de har udsendt efterfølgende. 

Bag rattet i den rullende bil, sad en mand, der var blevet ramt af et anfald. Derfor havde han ikke kontrol over bilen, der var rullet ind på naboens grund. Tony skyndte sig at gøre, hvad han kunne, for at hjælpe manden. 

Han forsøgte ligeledes at alarmere andre, ved at råbe om hjælp, men han fik ingen hjælp. Faktisk forholdt det sig stikmodsat. 

"Ejerne af huset, hvor bilen stoppede, råbte tilbage 'Forsvind fra vores græsplæne' og 'Få manden væk herfra og lad ham dø et andet sted'," skriver politiet i Palm Beach. 

Heldigvis gik det op for Tony, at manden i bilen ikke boede langt fra, hvor det hele skete. Derfor lykkedes det ham at få fat i hans kone, som efterfølgende kunne ringe efter en ambulance.

Læs også

Anne-Marie blev smittet med corona på arbejdet: Nu er hun blevet fyret

Efterfølgende hjalp politiet i Palm Beach manden med at finde frem til Tony, så han fik mulighed for at udvise sin taknemmelighed for, at han reddede hans liv. 

 

Dagens Gossip