Regering vil give voksne 4.000 kroner og børn 2.000 kroner at shoppe for

Foto: Ralph Peters Via Www.imago-Images.de/Imago/Ritzau Scanpix

Ligesom man i Danmark har fundet på flere tiltag til at få gang i økonomien igen, så har de også gjort det i udlandet. Her er et bud fra regeringen på, hvordan de får reddet jobs og virksomheder.

I Europa begynder det langsomt at skride frem med coronavirussen. De fleste lande i Europa er begyndt at åbne mere op, og langsomt begynder turismen at vende tilbage.

De fleste lande er dog hårdt ramt på økonomien, og det har fået virksomheder til at lukke ned, og ansatte til at miste deres arbejde.

Læs også

Tragisk dødsulykke i forlystelsespark: Mand forsøgte at gribe sin kone

I Danmark har regeringen derfor valgt en række forskellige udspil, som skal få danskerne til at bruge penge igen. Det er blandt andet udbetaling af feriepenge, 1.000 kroner til folk uden arbejde samt rabat på mange kulturelle oplevelser og transport i Danmark.

Vil koste 247 milliarder kroner

Tager man et kig på udlandet, så forsøger de også at få banket økonomien op her, og i England overvejer regeringen at give en stor ‘bonus’ til voksne og børn i landet, så de kan komme ud og bruge nogle penge.

Helt præcist så lyder udspillet fra regeringen, at de vil give voksne £500 (4.120 kr.), mens børn vil få £250 (2.060 kr.). Pengene vil dog ikke blive udbetalt kontant, men i form af gavekort, som kan benyttes i de sektorer, der er blevet hårdest ramt. Det fortæller mediet DailyStar.

På den måde kan de hårdest ramte virksomheder får en økonomisk håndsrækning, så de ikke behøver at lukke eller fyre deres ansatte. Hvis den britiske regering fører det igennem, så vil det koste regeringen omkring 247 milliarder kroner.

Læs også

Bodyguard afslører: Det brugte Michael Jackson ‘Børnerummet’ til

 

 

 

Dagens Gossip