Bodyguard afslører: Det brugte Michael Jackson ‘Børnerummet’ til

Foto: Richard Young/Shutterstock/Ritzau Scanpix

I en podcast afslører Michael Jacksons tidligere bodyguard, Matt Fiddes, hvad der egentlig foregik i det såkaldte 'børnerum'.

Selvom det er 11 år siden, at Michael Jackson mistede livet, så fortsætter hele verden med at snakke om den kontroversielle popsanger.

Det skyldes særligt dokumentaren ‘Leaving Neverland’ fra 2019, hvor der fokuseres på de to mænd, Wade Robson og James Safechuck, der angiveligt skulle være blevet misbrugt af Michael Jackson.

Læs også

Besøg hos frisør fik katastrofale konsekvenser: Pludselig lå der kæmpe klump hår på gulvet

I denne dokumentar lød påstande blandt andet på, at Michael Jackson havde et særligt ‘børnerum’, hvor han skulle have foretaget flere af sine overgreb på børn.

Nu melder en af Michael Jacksons tidligere bodyguards sig dog på banen, og han fortæller, hvad ‘børnerummet’ i virkeligheden blev brugt til.

'Folk finder på de mest sindssyge ting'

“Kritikerne vil forsøge at fortælle dig, at han byggede det her hemmelige børnerum, men det var der allerede, da han købte huset. Det var faktisk et panic room,” fortæller Matt Fiddes, der var bodyguard fra Michael Jackson op til hans død i 2009 i podcasten The Scott McGlynn show.

Ifølge bodyguarden blev rummet altså ikke brugt til at misbruge børn, men i stedet var det et rum hvor Michael Jackson opholdte sig, hvis der var fare på færde.

“Manden var multimilliardær, og det var komplet almindeligt at have sådan et panic room. Man ville kunne skubbe en dør til side, og så var der ting og sager til at holde ham beskæftiget og underholdt i dagevis, indtil faren var drevet over,” lyder det fra Matt Fiddes, der også fortæller, at folk flere gange forsøgte at trænge ind på området, og det fik Michael Jacksons bodyguards til at kommandere ham ind i rummet.

“Så det var altså ikke et hemmeligt rum som sådan. Folk finder på de mest sindssyge ting,” lyder det fra den tidligere Jackson-bodyguard.

Læs også

4-årig datter var ved at få far i fedtefadet: 'Mor, hvorfor ligger din bh i bilen?'

 

 

 

Dagens Gossip