Ringede til mor fra 23. etage - og sagde farvel

Ane Sørensen

370 uger siden

|

16/06/2017
Udland
Gloria Trevisan og Marco Gottardi Foto: Privat
Gloria Trevisan og Marco Gottardi Foto: Privat
Italienske Gloria Trevisan og Marco Gottardi ringede hjem til deres forældre, mens deres lejlighed i Grenfell Tower var omgivet af flammer.

Dagens topnyheder

Et ungt italiensk kærestepar ringede hjem til deres familier, mens deres lejlighed var omgivet af flammer under branden i Grenfell Tower i London onsdag den 14. juni.

Gloria Trevisan og Marco Gottardi var begge 27 år gamle og boede på 23. etage i den høje ejendom. Gloria Trevisan ringede til sin familie klokken 03 og fortalte, at der var udbrudt brand, og at de ventede på hjælp.

Det skriver britiske Mirror.

Ifølge den unge kvindes far ville det forlovede par gerne gå ned, men sagde, at de kunne se flammer komme op af trapperne, mens røgen blev mere og mere intens.

Kort efter datterens opkald, kunne faderen ikke længere ringe Gloria Trevisan op, på trods af utallige forsøg på at få fat på hende igen.

Marco Gottardo ringede til sin familie et par gange omkring klokken 03.45:

- Han forsøgte at nedtone det, der skete, nok for at berolige os. Vi var i telefonen til sidste øjeblik. Klokken 04.07 fortalte han os, at deres lejlighed var fyldt med røg, og at situationen var blevet kritisk, siger Marco Gottardos far Giannino til Mirror.

Ifølge familien Trevisans advokat Maria Christina Sandrin er der intet håb om at finde Gloria Trevisan og Marco Gottardi i live:

- Hun sagde farvel. Hun sagde: ‘Tak mor, for det, du har gjort for mig’, siger Maria Christina Sandrin.

Ifølge BBC omkom mindst 17 mennesker i den omfattende brand. Brandvæsenet forventer ikke længere at finde flere overlevende.