Hjerteskærende besked fundet i vragresterne efter dagens ødelæggende brand i London

webmaster

370 uger siden

|

14/06/2017
Udland
Brand i Grenfell Tower
Foto: LNP / AP
En seddel fundet i resterne efter den voldsomme brand står i stærk modsætning til ødelæggelserne efter morgendagens brand.

Dagens topnyheder

- Jeg kan ikke beskrive mine følelser. Jeg er meget, meget glad. Jeg har en masse ideer og planer. Jeg har en masse drømme, jeg vil opnå.

Sådan lyder en besked, der er blevet fundet i resterne af Grenfell Tower, som her til morgen stod i flammer.

Tankerne står skrevet på et stykke papir, og umiddelbart ligner det, at det er et barn, der har noteret sine drømme, tanker og håb for fremtiden. 

Det skriver Metro.

Foto: 'Jeg kan ikke beskrive mine følelser. Jeg er meget, meget glad. Jeg har en masse ideer og planer. Jeg har en masse drømme, jeg vil opnå' - Sådan lyder beskeden fundet nær branden / LNP

For flere personer er drømmen og troen på fremtiden forsvundet. Branden, der brød ud først på morgenen, har indtil videre kostet seks personer livet, mens 20 er i kritisk tilstand og mere end 70 er såret. 

Hvorvidt afsenderen af beskeden er sluppet med livet i behold er uvist, men under alle omstændigheder står tankerne i skarp kontrast til den voldsomme og ødelæggende brand.

Støtten vælter ind

Branden i den 24-etager høje bygning har medført stor opmærksomhed fra omverdenen, og flere støttesider har allerede samlet en masse penge ind til de personer, der er blevet berørt.

En side formåede på få timer at samle mere end 200.000 kroner ind til ofrene.

(Artiklen forsætter efter billederne)

Og omverdens tilkendegivelser strømmer også ind.

- Jeg er lærer på en lokal skole, og jeg ved, at mange af vores elever og familier vil blive berørt af branden, lyder beskeden fra Haley Yearwood på siden JustGiving.

Haley Yearwood understreger, at sammenholdet i området er stærkt, og hun ved, at ødelæggelserne vil påvirke dem i de kommende år. Men hun vil gøre alt for at hjælpe de berørte personer.

Se live optagelser for hele branden herunder: