Romantisk gåtur på stranden forvandlede sig til et klamt mareridt: Kærestepar angrebet i fødderne

Katie Stephens og Eddie Zytner fik en mareridsagtig besked, da de kom hjem fra ferie.

En romantisk gåtur på stranden udviklede sig dramatisk for et ungt canadisk kærestepar, som nu advarer andre om faren.

Et ungt kærestepars romantiske rejse til den Den Dominikanske Republik forsvandlede sig til et sandt mareridt, da en hyggelig gåtur på stranden førte til voldsom kløe i deres fødder.

Da 22-årige Katie Stephens og 25-årige Eddie Zytner fra Ontario kom hjem fra den smukke strandudflugt, begyndte deres fødder pludselig at klø voldsomt, skriver New York Post

Det unge par havde slentret gennem sandet på stranden uden sko på, og den ubehagelige kløen viste sig at være parasitter inde i deres fødder. Men det fandt de først ud af efter flere undersøgelser på hospitalet.

Læs også

Foto af hunds pote vækker opsigt: 'Det gør mig så dårlig'

I begyndelsen troede parret, at der var tale om harmløse insektbid, men efter at være kommet hjem til Canada 18. januar, bemærkede Eddie Zytner, at hans fødder var begyndt at hæve, og at der var små buler på hans tæer. 

Og det blev kun værre, som dagene gik.

Foto: Eddie Zytner

Foto: Eddie Zytner

To forskellige læger var i tvivl om, hvad der forårsagede hævelsen og bulerne, men en tredje læge genkendte symptomerne fra en lignende sag, hvor en patient havde været i Thailand og var blevet angrebet af parasitter under huden.

Katie Stephens og Eddie Zytner var blevet angrebet af hageorm på stranden - en parasit, der er almindelig i tropiske områder - og måtte i medicinsk behandling for at komme de uvelkomne beboere i fødderne til livs.

De valgte efterfølgende at dele deres historie på Facebook for at advare andre rejsende i tropelande og gøre opmærksom på symptomerne. 

Foto: Eddie Zytner

Foto: Eddie Zytner

- Vi ønsker, at flere læger bliver klar over, hvad der er tale om, og hvad de skal kigge efter, da det krævede flere ture på hospitalet for os, før det blev opdaget, siger Eddie Zytner. 

Han fortæller, at hans fødder ser lidt bedre ud hver dag, og at parrets næste skridt er at besøge en specialist, som kan fortælle, hvordan parret kan få udbedret den skade på huden, som de klamme parasitter har forårsaget. 

Se hele advarslen på Facebook herunder.

Uhyggelig episode fanget af overvågning: Her bliver lille pige kidnappet ved højlys dag

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip