Rusland bomber ukrainsk tv-tårn

Foto: Twitter

De russiske styrker har bombet et stort tv-tårn i den ukrainske hovedstad Kiev.

Bomberne fortsætter med at falde flere steder i Ukraine. Senest har de russiske styrker ramt et 385 meter højt tv-tårn i Kiev.

Læs også

Her gemmer Vladimir Putin sin familie

Som følge af angrebet, er der sket skader på tv-tårnet og dets udstyr, hvilket har medført, at flere statslige tv-kanaler er blevet ramt. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Derudover oplyser det ukrainske indenrigsministerium, at der er udstyr, der har taget skade som følge af det voldsomme angreb, og at en række 'tv–kanaler ikke vil virke i et stykke tid'. Det bliver dog ikke specificeret hvilke kanaler, der er tale om.

Lokalmediet Kyiv Independent skriver, at ukrainske tv-stationer stoppede med at sende kort efter, at det høje tv-tårn blev bombet.

Flere brugere har delt videoer af, at tv-tårnet bliver bombet, hvor en stor eksplosion tydeligt ses. Blandt andet har en af lokalmediets reportere det en video på Twitter, som kan ses herunder:

Flere andre brugere på Twitter har også delt videooptagelser af angrebet på tv-tårnet. Herunder ses en video, der er optaget tættere på selve tårnet:

Ydermere har der været meldinger om, at de russiske styrker ikke har været tilbageholdende med antallet af missilangreb, der er blevet udført mod Ukraine.

Nyhedsbureauet Reuters skriver nemlig, at en højtstående embedsmand i USA tirsdag har meldt ud, at Rusland har affyret mere end 400 missilangreb mod Ukraine.

Læs også

Medie: 400 russiske lejesoldater venter på ordrer i Ukraine

I samme ombæring lød meldingen på, at det ikke er lykkedes for Rusland at få fuld kontrol over luftrummet i landet.

 

Dagens Gossip