Rusland: Vi er klar til fred

Vladimir Medinsky / Foto: Shutterstock

Ruslands chefforhandler har en rigtig god nyhed.

Krigen i Ukraine har kostet mange tusinde mennesker livet og flere millioner har måtte forlade deres hjem og flygte til andre dele af landet eller til helt andre lande; såsom Polen, Rumænien og endda så langt væk som her til Danmark. 

De fleste er derfor formentlig enige om, at krigen bør stoppes så hurtigt som muligt, men så ligetil er det desværre ikke. 

Læs også

Russiskstøttet leder afslører: Helt særlig ting sker, når krigen er slut

Tidligere har Ukraine og Rusland af flere omgange forsøgt at forhandle sig frem til fred, men de har tilsyneladende ikke kunne blive enige, og der har derfor ikke været nogen forhandlinger i flere uger. 

Nu har Vladimir Medinsky, som er russisk politiker og chefforhandler for landet, dog meldt ud, at der er håb forude. 

Det skriver TV2

Han har nemlig udtalt, at Rusland er klar til at genoptage fredsforhandlingerne med Ukraine, og ifølge ham er det faktisk Ukraines skyld, at krigen fortsat raser. 

Han har således forklaret, at Rusland ikke har fået svar fra Ukraine på deres tilbud om at forhandle om fred. 

Samtidig har han ifølge Reuters udtalt, at det er Ukraine, der var skyld i, at landene ikke kom frem til fred ved de tidligere forhandlingerne. 

Ukraine mener dog, at det skyldes, at Rusland ikke kan acceptere Ukraines krav, som blandt andet lyder på, at Rusland skal trække sig helt ud af Ukraine.

Læs også

NATO melder ud: Vi vil hjælpe langvarigt

 

 

 

Dagens Gossip