Rystet kvinde: Gynækologen ville ikke se på mine testikler

Foto: Jessica Yaniv/Twitter

En 32-årig transkønnet kvinde er stærkt utilfreds med, at hun blev afvist hos gynækologen, fordi hun har mandlige kønsorganer.

32-årige Jessica Yaniv fra Vancouver i Canada har i løbet af den seneste tid fundet ud af, at det ikke er særlig let at være transkønnet. Hun blev født med mandlige kønsorganer, som hun fortsat har endnu, men hun både føler og lever som en kvinde.

I november oplevede den 32-årig kvinde dog, at hun blev ‘diskrimineret’ da hun ville booke tid til en voksbehandling. Jessica Yaniv ville have foretaget en såkaldt Brazilian bikinivoksning, hvor kvinder får fjernet deres hår de mest intime steder.

Læs også

Tabte sig 15 kilo ved at spise McDonalds tre gange om dagen: Se hvad hun spiste

Hun blev dog afvist af alle de ansatte med forklaringen om, at de ikke var trænet i at fjerne hår på mandlige kønsorganer.

Det skulle dog ikke være sidste gang, at Jessica Yaniv oplevede at blive afvist på grund af sine kønsorganer, for det skete også, da hun i mandags ville have været et smut forbi gynækologen.

Den 32-årig kvinde skriver på Twitter, hvor hun har intet mindre end 140.000 følgere, at hun blev henvist til en gynækolog, men at de afviste at tage imod hende.

“En gynækolog jeg blev henvist til, fortalte mig vitterligt, at de ikke behandler transkønnede patienter,” skriver hun og fortsætter:

“Jeg er chokeret, forvirret og såret,” lyder det fra Jessica Yaniv, der spørger sine mange følgere, om de kan tillade sig det, og om det overhovedet er lovligt.

 

Den 32-årige kvinde skriver også, at hun vil sagsøge gynækologen, ligesom hun også sagsøgte den virksomhed, hvor de afviste af vokse hendes mandlige kønsorganer. Det søgsmål endte dog ikke positivt for Jessica Yaniv, der endte med at tabe det.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip