Så meget kostede en nytårsmenu hos Gordon Ramsay

Foto: Shutterstock.com

Et nytårsmenu fra Gordon Ramsay ville næppe passe ind i budgettet hos alle.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Gordon Ramsay tager sig betalt for sin mad. Det gjorde han også, da han serverede nytårsmenuer på årets sidste dag sidste år.

Læs også

Stor overraskelse venter i 9. sæson af Badehotellet

Ifølge The Sun serverede den verdenskendte kok og hans hold en syv-retters menu i hans restaurant Petrus, der ligger i den sydvestlige del af London.

Selve måltidet havde en pris på 300 pund, hvilket svarer til næsten 2.700 kroner. Derudover blev der også tilføjet et automatisk servicegebyr på 15%. Det bragte den totale pris på 345 pund, svarende til mere end 3.000 kroner.

Menuen på Michelin-restauranten bestod angiveligt af en forret med røget ål og kartoffelsalat, som blev efterfulgt af paté, kammusling, søtunge, marmeladesorbet og hasselnøddemousse.

De spisende gæster havde også mulighed for at tilføje stegt Anjou-fugl, der blev serveret med pære og sauce.

Prisen på denne nytårsmenu inkluderer desuden ikke vin, men alligevel er det ikke den dyreste nytårsmenu, der er blevet serveret på en af Gordon Ramsays restauranter.

Efter sigende blev der serveret en nytårsmenu på restauranten The River Restaurant, hvor prisen lød på 402 pund pr. person, hvilket svarer til næsten 3.600 kr. Denne pris inkluderer også et servicegebyr på 15%.

Gordon Ramsay var også på banen i juledagene, hvor man på flere af hans restauranter kunne købe en julemenu. Også her var der skruet op for prisen, hvilket flere endda gav udtryk for, at de var blevet chokerede over.

På hans restaurant ved navn Savoy Grill, som ligger i det vestlige London, tilbød han en julemenu med en pris på 275 pund, hvilket svarer til cirka 2.500 kr. Denne pris inkluderer ikke drikkevarer, som skal betales ved siden af.

Restauranten annoncerede menuen på sin officielle hjemmeside, hvor der stod:

"Fejr højtiden på Gordon Ramsays Savoy Grill," hvilket de fulgte op med:

Læs også

Niels Olsen taler ud om sygdom

"På juledag serverer Savoy Grill et fantastisk seks-retters måltid med nogle vidunderlige retter, herunder; Arnold Bennet Souffléen med lagret cheddarsauce, Beef Wellington, søtunge og appelsinsorbet med Champagneskum, for blot at nævne nogle få."

 

Dagens Gossip