Sad to timer i 27 graders solskin: Nu ligner hun Quasimodo

Foto: Privat

Et par timers hygge i solen endte smerteligt for den 25-årige kvinde, der fik et look, hun selv sammenligner med Disneys udgave af Klokkeren fra Notre Dame.

I over en måned var Payton Williams ikke til at kende for hendes omgangskreds eller sig selv.

Den 25-årige servitrice fra Ponca City, Oklahoma, USA, havde opholdt sig i 27 graders solskin i to timer og herefter var hendes ansigt svulmet så voldsomt op, at hun ikke kun se ud af øjnene.

Læs også

12-årig pige mister arm i trampolin-ulykke

Glemte at bruge solcreme

Hun forklarer, at hun glemte at putte solcreme på, før hun bevægede sig udenfor, og hun ikke mærkede noget usædvanligt, mens hun opholdte sig i solen.

Men da hun efterfølgende skulle ud at shoppe, fik hun fornemmelsen af, at hende hud var blevet ‘sprød’, og hun følte sig samtidig dehydreret og havde kvalme. 

De næste par udviklede smerten sig, og da Payton Williams’ ansigt begyndte at svulme op, tog hun til lægen.

Forgiftet af solen

Hun blev straks diagnosticeret med solforgiftning, som havde udviklet sig til en bakterieinfektion under huden og et stort sår i panden.

Den 25-årige kvinde blev hurtigt sat på antibiotika-kur, der hjalp på smerterne, men hævelserne var lang tid om at falde ned igen. I over en måned kunne hun ikke se ud af øjnene. 

Det hjælper at grine af det

For at komme i bedre humør begyndte Payton at poste billeder af sit ansigt på sociale medier, hvor hun sammenlignede sig selv med tegneseriefigurer. Bl.a. drog hun en parallel med den kendte figur Quasimodo fra Klokkeren fra Notre Dame. 

I dag ligner Payton Williams sig selv, og hun ved i hvert fald, hvad hun vil gøre anderledes fremover, når hun bevæger sig ud i 27 graders solskin.

Hun vil huske solcremen.

Læs også

Advarer danskerne: Det kan blive alt for dyrt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip