Sangerinde tissede fan i ansigtet: Nu risikerer hun fængsel

Foto: YouTube

Under en koncert hentede hun en fan op på scenen, hvorefter hun tissede ham i ansigtet.

Politiet i Daytona Beach i Florida har igangsat en undersøgelse, da de vil finde ud af, om det er lovligt at invitere en fan op på scenen, for derefter at tisse ham i ansigtet.

Læs også

Mor i koma efter eksplosion

Og det er ikke uden grund, at denne undersøgelse er blevet igangsat. Det sker nemlig i kølvandet på en besynderlig episode under en koncert på festivalen Welcome To Rockville.

Her besluttede sangerinde Sophia Urista fra det amerikanske coverband Brass Against nemlig at invitere en fan op på scenen, som hun derefter tissede i ansigtet.

Tilsyneladende havde sangerinden brug for at lade vandet, da hun sang under bandets fortolkning af Rage Against The Machines 'Wake Up'.

Efterfølgende har det lokale politi i Daytona Beach besluttet sig for at åbne en efterforskning af sagen, skriver The Daytona Beach News-Journal ifølge Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver, at den lokale lovgivning foreskriver, at det er forbudt at 'blotte sine seksuelle organer offentligt (...) på en vulgær og uanstændig måde'.

Såfremt Sophia Urista bliver fundet skyldig i anklagen, står hun til en bøde på 1.000 dollars (cirka 6.500 kroner) eller op til et års fængsel.

Bliver hun straffet hårdt for sin besynderlige opførsel på scenen under Brass Againsts koncert på festivalen Welcome To Rockville, kan hun derfor ende med at skulle en tur bag tremmer.

Bandet har siden udsendt en officiel meddelelse, hvori de undskylder for det bemærkelsesværdige optrin. Samtidig oplyste de også, at Sophia Urista selv gjorde scenen ren bagefter.

Har det fået dig til at ønske at opleve bandet live, er det muligt at opleve Brass Against, når de næste år gæster Danmark.

Læs også

Bryllups-lykke ødelagt på splitsekund: Brud sprængt i luften

De spiller nemlig support, når Tool spiller deres udsolgte koncert i Royal Arena på Amager dn 23. april. Derudover optræder Brass Against også på Train i Aarhus den 15. juni.