Sarah sendte frækt billede til ekskæreste: Så gik han komplet amok

Da Sarah havde sendt det provokerende billede, åbnede hun for en sand heksekedel, og det hele kulminerede på tragisk vis. Foto: Sarah Bramley

Et alt for frækt billede til ekskæresten fik en tragisk slutning. Men nu skal Sarah selv for retten på grund af det pikante billede.

Det var bestemt ikke et billede, som man ønsker at modtage som ekskæreste.

Et billede af en 29-årige barmfager kvinde, der har munden godt sat ned over en anden mands erigerede lem.

Men det var ikke desto mindre det frække billede, som britiske Sarah Bramley sendte og som landede på telefonen hos ekskæresten David Saunders fra byen Darlington sidst juli, skriver The Northern Echo.

Angiveligt skulle det pikante billede være fulgt med en opfprdring om at 'komme og banke den nye kæreste', samt en adresse, hvilket havde fået David Saunders blod til at koge fuldstændigt over i raseri.

Læs også

Mand overraskede gruppe af unge kvinder på stranden: Ét blik på mandens krop fik dem til at slå alarm

Derfor tog ekskæresten straks afsted og fandt den nye kæreste via Sarah Bramleys sms, hvorefter mandens jalousi førte til et knivoverfald, der endte med at tage livet af Sarah Bramleys kæreste, den 31-årige Michael Lawson, i slutningen af juni sidste år. 

De to mænd havde i tiden op til skænderiet haft flere konfrontationer, da Sarah Bramley ikke havde været helt tro, men havde haft et forhold med begge mænd sideløbende.

Sarah Bramley og ekskæresten David Saunders kunne ikke helt slippe taget i hinanden. Foto: Sarah Bramley

Derfor skrev hun til ekskæresten og sendte et billede, hvor hun gav sin nye kæreste et blowjob. Foto: Sarah Bramley

I december måned blev David Saunders idømt 22 års fængsel efter drabet, da dommeren mente at overfaldet og drabet var overlagt og at manden selv havde medbragt en kniv med det formål at dræbe den nye kæreste.  

Men nu får sagen endnu et retsligt efterspil. For anklageren vil også have dømt den 29-årige Sarah Bramley dømt for at have opmuntret ekskæresten til at begå vold og overfald, hvilket i sidste ende resulterede i manddrab.

Læs også

Kvinde chokerer på nettet med skræmmende baby-massage: ‘Jeg hjælper børnene’

Den 29-årige jurastuderende skal derfor i retten i næste måned, hvor hun er tiltalt for to forhold at opfordre til vold eller mord, hvilket angiveligt skulle være beskrevet i hendes sms-beskeder med ekskæresten - et faktum som familien til den afdøde Michael Lawson og David Saunders forsvarsadvokat også tidligere har krævet undersøgt i retten. 

Røver ville have fat i taske foran skole: Men så griber modig mor ind

 

Dagens Gossip