Se de lange stænger: Kvinde er så tæt på verdensrekorden

Foto: Instagram @rentsenkhorloo_bud

Selvom hendes ben er blandt verdens længste, så hopper den 29-årige kvinde stadigvæk i høje hæle.

134 cm.

Så lange er Rentsenkhorloo Buds ben. Den unge kvinde, der oprindeligt er Mongoliet, men nu er bosat i Chicago, har ikke de mange centimer fra fremmede.

Læs også

Kraftig advarsel til danskerne: Det er livsfarligt

Hendes far har en højde på 208 cm, mens moderen er en smule lavere med sine 185 cm.

“Jeg elsker mine lange ben”

Selvom hun blev udsat for mobning som barn, så har Rentsenkhorloo Bud i dag lært at sætte pris på de lange ben, som måler 134 cm fra hæl til hofte. I alt er hun 205 cm høj. 

“Jeg kan godt lide at have shorts og høje hæle på, så mine ben ser endnu længere ud. Jeg elsker mine lange ben, og jeg synes, at de gør mig endnu smukkere,” siger hun til mediet Mirror.

 

Intet ønske om at komme i rekord-bog

Selvom Rentsenkhorloo Bud er bevidst om, at hun godt kunne tage titlen som den kvinde i verden med de længste ben, så har hun intet ønske eller interesse i at ende i Guinness rekordbog.

Til trods for, at hun har lært at elske sine lange ben, så indrømmer hun, at der kan være udfordringer ved at være så høj. Lige fra for korte bukser til lave dørkarme. Når man er så høj, som hun er, kan det være svært at passe ind. 

“Det kan være en stor udfordring at finde tøj. Jeg bruger str 13 US (46-47 EU), og du kan ikke finde sko i den størrelse i Asien, og slet ikke i Mongoliet og Korea,” forklarer hun og uddyber, at hun også har forsøgt at shoppe i USA et par gange, men uden det store held. Heldgivis findes der netshopping, som er hendes redning.

 

Arbejder som model

Der er andre, der har fået øjnene op for Rentsenkhorloo Buds unikke udseende. 

“Jeg arbejder deltid som model, og jeg er lige begyndt at arbejde med et mærke, som er laver leggings til høje piger,” siger hun og tilføjer:

"At være høj er smuk, og du kan se så unik ud i forhold til andre mennesker."

Læs også

Natasha ammer sine døtre på 4 og 5 år

 

 

 

 

Dagens Gossip