Se mystisk video: Kvindens mave svulmer massivt op

Maven vejer næsten 20 kilo, og den sidder i den grad i vejen for den 36-årige kvinde.

‘Er du gravid?’

Det spørgsmål er Huang Guoxian, en 36-årig kinesisk kvinde, blevet spurgt om rigtig mange gange.

Men det er hun ikke.

Læs også

Jeanette Ottesen viser fræk bikini-form

De seneste to år har hendes liv været påvirket af, at hendes mave svulmer voldsomt op. Men årsagen dertil vides ikke endnu.  

Ved hjælp af lokale medier forsøger hun nu at indsamle lidt over 27.000 danske kroner, så hun kan finde ud af, hvad hun fejler og få den rette behandling. 

Det skriver Ladbible.com

Hvad er det?

Maven vejer næsten 20 kilo, og den sidder i den grad i vejen for den 36-årige kvinde, forklarer hun. 

Det er svært for hende at sove, gå og tage sig af sine to børn på grund af den store mave, der begyndte at svulme op og gøre ondt for to år siden. 

Den store mave præger hverdagen for 36-årige Huang Guoxian. Foto: Screenshot fra Youtube.com

På daværende tidspunkt blev hun medicineret, hvilket hjalp på smerterne, men maven fortsatte blot med at vokse. Derudover diagnosticerede læger hende også med forskellige sygdomme inklusiv skrumpelever, kræft i æggestokkene samt ophobning af væske i maven og brystet.

Men den helt specifikke årsag til den store mave er det ikke lykkes at finde endnu. 

Hjælp fra familien

Det er svært for Huang Guoxian at leve et almindeligt liv med den store mave. Hendes hverdag er dybt præget af, at hun ikke kan bevæge sig ordentligt, og hun sover også dårligt om natten.

Heldgivis er der bedsteforældre, som hjælper med at tage sig af de to børn, og Huang Guoxian håber inderligt, at hun snart bliver rask igen.

Indtil videre er hospitalsregninger blevet betalt med hjælp fra lokale myndigheder og en hjælpeorganisation. Men en operation, der bliver foretaget af kyndige specialister, koster 27.000 kroner, og dem skal hun nu i gang med at indsamle. 

Du kan se en video med Huang Guoxian øverst i denne artikel. 

Læs også

Laura gjorde bizart fund i nuggets fra McDonald’s

 

 

Dagens Gossip