Seksårig bliver mobbet af hele sin klasse, fordi moren lavede denne "fejl": Nu har hun brug for råd

Mathias Busekist

2 uger siden

|

25/06/2024
Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han bliver mobbet, fordi moren begik en "dum" fejl.

Dagens topnyheder

Det hele startede med, at moren, som nu har fået tilnavnet 'Party Pooper', da hun bad om råd fra internettet, fik tilsendt en invitation til, at hendes søn kunne komme til fødselsdagsfest hos sin klassekammerat.

Invitationen indeholdt alle de banale informationer, som sted, klokkeslæt med mere, men hvad hun blev overrasket over, var ønskelisten.

Hun var nemlig i chok over, at samtlige af drengens ønsker, som moren havde vedhæftet til invitationen, kostede over 200 kroner, hvilket hun syntes var "vanvittigt".

Det skriver hun i et brev til Mail Online.

Hun indrømmer i den forbindelse, at hun hader at smide knaster efter "fjollede sager som plastiklegetøj" og andet "hjernedødt skrammel", hvorfor hun besluttede at spørge, om hun selv måtte vælge en gave.

Svarede fra værterne lød, at hvis moren "ikke var villig til at følge listen, ville de foretrække, at hun slet ikke medbragte en gave".

Præcis dét besluttede moren at følge, men da fødselsdagsbarnet indså, at hendes søn ikke havde taget noget med, var han grædefærdig.

"Fra da af var festen et mareridt. Ingen af de andre børn ville tale med min søn, og jeg piskede ham ud derfra så hurtigt som muligt," forklarede moren.

Hun har videre måttet indrømme, at hendes søn siden er blevet "effektivt udstødt af alle i hans klasse, og han er blevet udelukket fra hver anden fødselsdagsfest", hvilket har gjort hende desperat efter at forsøge at rette op på problemet.

"Min søn har det elendigt, og det er kun, fordi jeg besluttede at tage et dumt standpunkt mod noget så lille og ubetydeligt. Jeg har det forfærdeligt med det, men jeg aner ikke, hvordan jeg skal løse det," skrev hun.

Mail Onlines brevkasse rådede hende til at forsøge at finde andre venner til ham uden for skolen, "hvis venskaber ikke er baseret på penge eller gaver".

Men moren ønsker fortsat at høre fra flere.