Seksårig gør forunderligt fund i en pose chips

Foto: Instagram / Privat

Den helt unge dreng gjorde sig noget af fund, da han kiggede ned i bunden af en pose "Flamin' Hot Cheetos".

I Danmark har man som bekendt været nødt til at leve med et hav af coronarestriktioner. Det har folk håndteret forskelligt, og det kan blandt andet være, at man har spist lidt for mange chips, hvis man er blandt dem, der har arbejdet hjemmefra.

Og netop chips er noget, som en seksårig dreng fra staten Montana elsker. Han blev dog blæst bagover, hvilket også hans far gjorde, da de begge stod og kiggede på, hvad der gemte sig i bunden af posen, der ellers var fyldt med de populære osterejer "Cheetos". 

Læs også

Lægedirektør: Der er forbindelse mellem AstraZeneca-vaccine og blodpropper

Det er naturligvis noget, der er kommet firmaet bag chipsene forbi, og de kalder det problematisk. 

Bow Horn Weasel, faderen til den seksårige, fortæller til TMZ, at hans søn var i gang med at spise sine chips, da han i bunden kunne se noget, der ikke hørte hjemme. 

De tog det op og kiggede på det, og de fandt hurtigt ud af, at de stod med et lille projektil i hånden, som også var blevet indhyllet i det røde krydderi. 

Han fortæller endvidere, at de havde købt posen, da de handlede ind i deres lokale supermarked. 

Weasel valgte med det samme at række ud til firmaet på Facebook, og han valgte ligeså at sende dem en mail. Dette fordi, at han ønskede at advare om, at de altså havde fundet et projektil i deres pose. 

Foto: Instagram

NY Post har været i dialog med firmaet bag "Cheetos", og de fortæller, at de altid gør deres bedste for at sikre kvalitet samt sikkerhed omkring deres produkter.

"Denne situation er yderst usædvanlig og meget problematisk, derfor har vi allerede sat undersøgelse i værk, for at identificere fejlen. Vi sætter pris på Mr. Weasels henvendelse, og vi fortsætter arbejdet med at udrede denne situation," kommer det fra firmaet. 

Weasel, som ikke ønsker kompensation, ønsker blot at gøre opmærksom på deres fund. Han ønsker nemlig ikke, at det skal ske for andre.

Læs også

Nyt studie afslører: Derfor har rødhårede en højere smertetærskel end andre

 

Dagens Gossip