Shane løb en meget bizar rute: Se turen her

Foto: Privat

Shane ville gøre noget andet til 'Movember' og han løb derfor en rute, der svarede til '12 penisser'.

Shane indsamlede penge til Movember, en særlig begivenhed der ofte afholdes hele november, hvor folk indsamler penge til mænds helbredsproblemer, herunder prostata- og testikelkræft, såvel som mental sundhed. 

Normalt nøjes mænd med at dyrke overskæg i november, hvor det traditionelt mandige ansigtshår bliver set som en måde at markere problemer, der påvirker mænd.

Læs også

Ægtemand vil tage et billede af konen inden stort maratonløb: Blev forstyrret af klam detalje i baggrunden

Shane valgte dog at gøre opmærksom på problematikken på en anden måde, og han valgte derfor at løbe en helt specielt rute.

"På Halloween havde jeg alligevel planlagt at løbe en tur efter lige at flytte til Clontarf. Det er muligt at være kreativ på løbeture, fordi du har meget tid alene. Nogle gange viser det sig, at de dumme ideer er de bedste," lyder det fra Shane ifølge mediet Dublin Live.

Her løb Shane sin rute, der svarede til 12 'store' penisser. Foto: Privat

Han sagde, at han foretrak at lave peniser på sin løbetur, i stedet for at dyrke et overskæg. Det skyldes, at hans ansigtshår er lidt tyndt.

"Folk ville nok melde mig til politiet, hvis de så mig med overskæg." fortæller Shane, der særligt valgte penisruten, da det sætter ekstra fokus på helbredsproblemer som testikelkræft.

"Jeg syntes, det var en interessant og iøjnefaldende måde at øge bevidstheden om noget ganske seriøst. Du kan gøre seriøse ting, mens du samtidig har det sjovt," fortæller Shane, der selv har haft problemer med sit mentale helbred.

"Jeg har haft mine kampe med mental sundhed, og jeg ønskede at hjælpe folk, der kunne have brug for hjælp, på en måde, der ikke var meget alvorlig," lyder dte fra Shane.

Den ovenstående rute, er ikke den eneste Shane har løbet, der er formet som fallos.

Foto: Privat

 

Foto: Privat

Læs også

Lærerinde skærer tennisbolde over i to: Så spredes hendes opfindelse som en løbeild på nettet