Skole har fundet på bizart trick til at undgå snyderi til eksamen

Foto: CEN

En skolelærer i Mexico ville undgå snyd til sin eksamen, så han fandt på en utraditionel metode til at stoppe snyd. Hvad mener du om metoden?

De fleste vil gerne gå til grænsen, og sågar lidt længere for at sikre sig en god karakter til sin eksamen. Det betyder, at nogle benytter sig af deres telefoner, selvom de har fået at vide, at de ikke må have telefoner med ind, mens andre i stedet sidder og lurer ved deres sidekammerat.

En skole i den Mexicanske stat Tiaxcala måtte derfor være kreative i deres tankegang, hvis de ville stoppe folk fra at snyde til eksamen. Det må man i den grad sige, at de har været.

Læs også

Hjem Is-bil blev røvet på stille villavej - Sådan ser den ene gerningsmand ud

De har nemlig givet samtlige af eleverne store papkasser på hovederne, hvor der blot er klippet huller foran, så eleverne kan se ud. På den måde kan de altså ikke se over til sidemanden, uden at det bliver synligt for lærerne.

Vil have læreren fyret

Ifølge lokale medier var forældrene langt fra tilfredse med den måde, som læreren havde behandlet eleverne på, og derfor gik derfor til pressen.

Foto: CEN

“Dette er måden som Luis Juarez Texis behandler og ydmyger sin klasse,” lyder det fra de vrede forældre, der appellerer til, at myndighederne skrider ind.

De har også bedt skolens rektor om at fyre læreren, da de ikke mener, at den opførsel høre hjemme på en skole.

Skolen har sidenhen lagt en officiel udtalelse ud på Facebook, hvor de blandt andet fortæller, at alle eleverne var underforståede med, at det ville komme til at ske, og det blot var lavet i ‘sjov’

Det er dog ikke første gang, at man har taget alternative metoder i brug for at stoppe snyd. I Thailand fik alle eleverne en lille papirshat på, hvor der var store elefantøre på, som dækkede elevernes sider. Dermed kunne de ikke skue til højre eller venstre for at kigge efter, hvad deres sidekammerater havde skrevet,

Hvad mener du, er det okay, at man benytter sådanne metoder til at sikre, at eleverne ikke snyder, eller er det for meget?

Læs også

Friede hver dag i en måned: Kæresten opdagede ingenting

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip