Skole i store problemer: Sportslærer kårede årets største bryster og røv

Foto: Shutterstock.com

Det kan være nok så sjovt, når der skal uddeles priser i slutningen af skoleåret. Men hvis årets største bryster og røv skal kåres, så bør det nok ikke være en lærer, der står bag

Det er utrolig populært på de fleste gymnasiale uddannelser, at eleverne giver hinanden forskellige priser, når de nærmer sig afslutningen på tredje år. Det kan være priser som, ’Årets Kammerat’ ’Årets Brandert’ ’Årets Stræber’, men det kan også være priser i den knap så sobre afdeling, hvor ’Årets Røv’ eller ’Årets Bryster’ bliver kåret.

Det hele er forholdsvis uskyldigt, hvert fald når eleverne gør det, men sagen bliver pludselig en hel anden, hvis det pludselig er en lærer, der giver priser til de elever, der har de største bryster og den største røv.

Det har været tilfældet på Tremper High School i Wisconsin, hvor en skole får ufattelig meget kritik på grund af, hvad deres cheerleader-træner har gjort.

Træneren der også er lærer på skolen, kårede nemlig de største bryster og den største røv til skolens prisoverækkelsesshow, hvor de fleste elever og forældre var til stede. De ”frække” kåringer, var dog ikke noget, der faldt i forældrenes smag.

”Jeg kiggede rundt og tænkte ’Skete det der lige?’ lød det fra moren til en elev på skolen, som bestemt ikke havde håndteret det pænt, hvis hendes datter havde vundet prisen.

”Hvis min datter havde vundet prisen, ville jeg have stormet op på scenen. Det er bare så forkert på så mange måder,” fortæller hun ifølge mediet Mirror.

Blev presset til at sige op

Det var ikke første gang, at de største bryster og den største røv blev kåret på skolen. De startede allerede i 2017, hvor det også var cheerleader-træneren Patti Uttech, der satte løjerne i gang. Dengang var der også lidt ballade omkring kåringerne, men der forsvarede hun det med, at cheerleaderne hele tiden er tæt på hendes kropsdele.

”De får altid deres numser og andre kropsdele i ansigterne på hinanden,” skulle hun have fortalt til skolens bestyrelse dengang.

I maj 2018 blev læreren bedt om at sige op, da der var kommet et stort pres fra forældre, men hun fik at vide, at hun forsat kunne have noget med cheerleaderne at gøre, så længe det var bare lukkede døre. Patti Uttech undskyldte overfor pigerne, men afviste at sige sit job op.

Flere forældre er gået sammen om at sende en advarsel til skolen, og hvis der ikke bliver gjort noget ved det, vil de overveje en retssag.

Læs også

Forældre sultede baby med veganerkost: Nu er de tiltalt for børnemishandling

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip